N

Reţetă şi reţea de furat benzină cu camioneta de la Petrom

N

miercuri, 28 mai 2014, 01:50
2 MIN
 Reţetă şi reţea de furat benzină cu camioneta de la Petrom

\N

Poliţiştii l-au prins în flagrant delict chiar pe cel ce transporta combustibilul. Oficialii companiei se plâng că de mai mult timp dispar cantităţi mari de benzină din depozitul din Dacia

Anchetă de amploare la Petrom OMV după ce un angajat al firmei a fost prins în flagrant delict în timp ce fura o cantitate mare de combustibil.

Acesta era suspectat de mai mult timp de conducerea companiei că fură combustibil, iar poliţiştii au organizat un flagrant şi l-au prins imediat după ce a ieşit din curtea depozitului din Dacia (în zona Ţigarete) la volanul unei dubiţe, în care transporta zeci de litri de carburant. Pentru prinderea acestuia, poliţiştii au organizat o adevărată acţiune, iar când a ieşit pe poarta societăţii, în jurul orei 7, a fost oprit de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi.

Anchetatorii şi conducerea firmei suspectează şi alte persoane că ar fi participat la acest furt, reclamându-se că nu ar fi prima oară când dispare o cantitate importantă de carburant din depozit.

„La data de 25 mai, poliţiştii Secţiei 1 în colaborare cu cei de la Biroul de Investigaţii Criminale l-au prins în flagrant în zona străzii Sergent Grigore Ioan pe Neculai I., de 43 de ani, din comuna Mădârjac, care transporta cu o autoutiliatră cantitatea de 180 de litri carburant , în mai multe recipiente de plastic, pe care ar fi sustras-o dintr-un depozit. Bărbatul a fost condus la cercetări la sediul Poliţiei, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat“, a declarat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Comentarii