Robin Williams va fi omagiat în jocul video World of Warcraft

vineri, 15 august 2014, 17:21
1 MIN
 Robin Williams va fi omagiat în jocul video World of Warcraft

Actorul american Robin Williams, decedat la începutul acestei săptămâni, iubitor pasionat al jocurilor video, va fi omagiat în capodopera de gen World of Warcraft, a lăsat joi să se înțeleagă un oficial al Blizzard Entertainment, informează AFP.

"Îți mulțumesc Robin Williams. Ați adus atât de multă bucurie în viețile noastre și sperăm că v-a plăcut timpul petrecut în lumea noastă. Ne vom revedea la joc", scrie oficialul pe contul său de pe Twitter, fără a da detalii în legătură cu ce va consta acesastă omagiere.

Actorul a fost atât de pasionat de jocurile video încât i-a dat fiicei sale numele Zelda, inspirându-se din seria de jocuri Legenda Zeldei creată de japonezul Shigeru Miyamoto în anul 1986 pentru Nintendo.

Robin Williams, una dintre cele mai strălucitoare și respectate stele ale Hollywood-ului, s-a sinucis luni, la domiciliul său din California, dispariția sa producând profundă emoție în întreaga lume. El a suferit de depresie severă și de un început al maladiei Parkinson, scrie AFP. (Agerpres)

Comentarii