Scrisoarea de adio a unui tânăr sinucigaş: patru pagini în engleză

miercuri, 09 iulie 2014, 01:50
2 MIN
 Scrisoarea de adio a unui tânăr sinucigaş: patru pagini în engleză

Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat în pădurea de la Veneţia, iar în urma sa a lăsat o scrisoare de adio în limba engleză. Înainte de a-şi pune ştreangul în gât, Iulian Ivan a scris patru foi pe o agendă, cu ultimele sale impresii din această viaţă, dar îşi cerea şi iertare părinţilor săi, de loc din Botoşani, pentru eşecul său în viaţă, simţindu-se „un ratat“. Cel care a găsit cadavrul a fost un ieşean care căuta în pădure plante medicinale pentru soacra sa.

„Mergeam pe o cărare şi am simţit un puternic miros de putrefacţie. Am înaintat şi, pe măsură ce mergeam, am văzut la un moment dat un bărbat spânzurat de un copac. Am sunat la poliţie, care a venit imediat. Nu înţeleg cum a ajuns aşa departe tânărul în această pădure“, a spus Mihai, cel care a găsit corpul sinucigaşului.
Poliţiştii au chemat pompierii pentru a da jos cadavrul tânărului. Aceştia au folosit o scară lungă, apoi corpul a fost preluat şi transportat la Medicină Legală pentru necropsie. Poliţiştii bănuiesc că băiatul şi-a încheiat socotelile cu viaţa în timpul săptămânii trecute.

„Numai cei de la Institutul de Medicină Legală vor stabili data morţii. Sunt luate în considerare vremea şi alţi factori. Deocamdată, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni în acest caz. Au fost începute cercetările să vedem dacă tânărul este student sau a lucrat în Iaşi, sau ce legătură avea cu Iaşul“, a precizat comisarul şef Adrian Stoian, adjunct al Poliţiei Municipiului Iaşi. În aceste zile, poliţiştii vor traduce scrisoarea, pentru a vedea care au fost motivele pentru care tânărul s-a sinucis.
 

Comentarii