Se va finaliza Baza Ciric la termen, pe 17 octombrie? (GALERII FOTO)

marți, 24 septembrie 2013, 17:28
3 MIN
 Se va finaliza Baza Ciric la termen, pe 17 octombrie? (GALERII FOTO)
Lucrările au fost întârziate de ploile din ultima perioadă n constructorul dă asigurări însă că se va încadra în termen.

Lucrările de la Ciric sunt întârziate de vremea proastă. Constructorii se ocupă în această perioadă de stabilizarea versanţilor şi consolidarea terenului pe care vor fi construite parcările şi terenurile de sport de la strada Moara de Vânt. Acestea implică săpături la peste 14 metri adâncime, lucrări care au fost întârziate de ploile din ultima perioadă. Echipele constructorilor erau la treabă la sfârşitul săptămânii trecute şi îngropau piloţii foraţi în pământ. Constructorul este de părere că va recupera întârzierea şi nu va depăşi termenul de finalizare trecut în contract, adică data de 17 octombrie. „Se lucrează la lucrările de teresamente şi îmbunătăţiri ale terenului. Aproximativ o săptămână avem întârzieri, pentru că a plouat continuu. Am făcut toate săpăturile, şi se lucrează la teren, am băgat câţiva piloni, dar mai trebuie continuat. Într-o săptămână, maximum zece zile, finalizăm. Termenul final al lucrărilor se respectă“, a declarat Titel Sinescu, patronul firmei Iasicon.

GALERIE FOTO I

Lucrările care au loc în această perioadă la Ciric fac parte dintr-un alt contract atribuit de Primărie pentru modernizarea zonei. Investiţia în consolidarea terenurilor se ridică la 1,6 milioane de lei şi a fost atribuită aceluiaşi constructor care se ocupă şi de amenjarea bazei de agrement. Firma trebuie să consolideze terenurile care susţin cele trei parcări de la strada Moara de Vânt, precum şi terenurile de sport. Lucrările de stabilizare trebuie terminate până pe 17 octombrie, atunci când Primăria va inaugura toate obiectivele de la Ciric. Recepţia la finalizarea lucrărilor ar putea fi amânată din cauza întârzierilor cauzate de vreme. Mai ales că după consolidare, constructorii trebuie să amenajeze terenul de tenis, terenul de sport multifuncţional, construcţiile anexe şi cele trei parcări.

GALERIE FOTO II

În schimb, toate celelalte echipamente au fost aduse, instalate şi vor fi recepţionate în cursul acestei săptămâni. Zonele de escaladă, de paintball şi echipamentele de căţărare în copaci vor fi date în folosinţă în perioada următoare. Ora de paintball va costa 40 de lei/persoană în timpul săptămânii şi 60 de lei în weekend, iar tinerii între 12 şi 18 ani, precum şi studenţii şi revoluţionarii vor plăti 15 lei/oră sau 20 de lei în weekend. În plus, o oră de căţătare în copaci va costa 20 de lei/persoană şi 30 de lei/persoană la sfârşitul săptămânii, aceleaşi preţuri urmând să fie practicate şi pentru o oră de escaladare ziduri. Deocamdată, ieşenii mai au la dispoziţie telescaunul, terenul de minigolf, bărcile şi hidrobicicletele.

Comentarii