Şefa Spitalului CF Paşcani susţine că a găsit 3 medici

joi, 22 septembrie 2016, 18:57
1 MIN
 Şefa Spitalului CF Paşcani susţine că a găsit 3 medici

Echipa medicală a Spitalului CF Paşcani se măreşte. Managerul Mihaela Amariei a anunţat că a găsit doi medici dispuşi să colaboreze cu unitatea medicală. Directorul susţine că a găsit doi medici chirurgi şi un medic ATI care să ofere servicii medicale bolnavilor care ajung la Spitalul CF Paşcani.

„Noi nu am văzut încă niciun contract încheiat, niciun document oficial. Doar am fost anunţaţi că situaţia se rezolvă prin încheierea contractelor cu aceşti trei medici”, au arătat reprezentanţii din spital ai Sindicatului Sanitas. Unitatea medicală se confruntă cu un deficit major de medici. Situaţia a început încă din ianuarie, atunci când singurul anestezist şi-a dat demisia din spital pe fondul unui conflict cu conducerea acestuia.

În ultimele nouă luni, Spitalul CF Paşcani nu a mai avut medic anestezist şi a realizat doar intervenţii chirurgicale de amploare redusă.În prezent, numai patru medici au încadrare cu normă întreagă la Spitalul CF Paşcani. Din octombrie, dintre cei patru medici cu încadrare întreagă, unul pleacă în Anglia pe o perioadă de şase luni, timp în care nu mai poate opera la Iaşi. 

 
 

Comentarii