Studentul suspect al crimei din Copou: acces în Arhiva Tribunalului, ca să studieze

sâmbătă, 21 octombrie 2017, 01:50
1 MIN
 Studentul suspect al crimei din Copou: acces în Arhiva Tribunalului, ca să studieze

Aurelian Giosan, tânărul suspectat pentru crima din căminul studenţesc C4 din complexul Târguşor Copou, a primit încuviinţarea instanţei pentru a studia dosarul în care este inculpat. 

Acesta urmează a se prezenta la Arhiva Tribunalului în data de 23 octombrie, de la ora 9.00, urmând ca instanţa să judece următorul termen din dosar pe 15 noiembrie. Giosan, se află în arest din noiembrie 2015, însă el a negat comiterea faptei de la început, susţinând că o persoană necunoscută ar fi autorul masacrului din Căminul C4.
 
Potrivit autorităţilor, cele două victime, studenţi în anul I la Facultatea de Economie, au fost descoperite în dimineaţa zilei de 9 noiembrie, atunci când dintr-o cameră a căminului ieşea fum. După ce au spart uşa camerei, reprezentanţi ai căminului i-au descoperit pe Victor Nour şi Casian Harpă pe jos. Cel de-al doilea a reuşit să spună unui alt student că a fost înjunghiat de Aurelian Giosan, după care şi-a pierdut cunoştinţa. După ce şi-a revenit, la spital, la câteva zile, Harpă a confirmat că atât el, cât şi colegul său care nu a rezistat loviturilor ar fi fost înjunghiaţi de Giosan, care apoi a incendiat camera şi a fugit din judeţ. 

Comentarii