Subiectele de la simularea la Limba si literatura romana sustinuta de elevii de clasele a XI-a si a XII-a si baremele de notare

luni, 07 martie 2016, 16:08
1 MIN
 Subiectele de la simularea la Limba si literatura romana sustinuta de elevii de clasele a XI-a si a XII-a si baremele de notare

Subiectele de la simularea examenului de Limba si literatura romana din cadrul Bacalaureatului 2016 au fost publicate de Ministerul Educatiei.  

Subiectele de simulare au respectat structura celor de BAC, astfel ca elevii de la Uman au avut subiecte diferite de cele ale liceenilor de la Real.

Pentru al treilea an consecutiv, elevii claselor a XI-a au trecut si ei, impreuna cu colegii lor mai mari, prin simulare. Prin aceste simulari de examene, se incearca obisnuirea elevilor cu rigoarea unui examen precum si optimirea rezultatelor copiilor, dupa cum arata ministerul.

Simularile continua maine, miercuri 8 martie 2016, cu proba scrisa la Limba si literatura materna, atat pentru elevii claselor a XI-a, cat si pentru cei de clasa a XII-a. Miercuri, 9 martie, se va desfasura simularea probei obligatorii a profilului (Matematica sau Istorie).

Subiecte Simulare Limba si literatura romana – clasa a XI-a / Pentru profilul Real, filiera Tehnologica si filiera Vocationala (cu exceptia profilului pedagogic)

Barem

Mai multe subiecte, pe hotnews.ro

Comentarii