Tânără călcată de o autoutilitară pe trecerea de pietoni din Podul de Piatră

miercuri, 27 august 2014, 09:16
1 MIN
 Tânără călcată de o autoutilitară pe trecerea de pietoni din Podul de Piatră

O tânără de 35 ani a fost călcată pe zebră de o autoutilitară.

Ieri după-amiază, în jurul orei 15:40, pe bulevardul N. Iorga din municipiul Iaşi, o tânără de 35 ani a fost călcată de o autoutilitară pe trecerea de pietoni.

Şoferul în vârstă de 37 de ani, din Iaşi, îşi conducea autovehicolul dinspre Podul de Piatră către Gara Nicolina. La trecerea pentru pietoni din dreptul Podului de Piatră a surprins şi accidentat o femeie din Paşcani care traversa regulamentar strada pe zebră. Tânăra nu a fost grav rănită, dar a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Tot ieri, în jurul orei 10.00, şi în oraşul Hârlău a avut loc un accident rutier pe trecerea de pietoni. Un şofer de 55 de ani, din Hârlău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bogdan Vodă, la o trecere pentru pietoni, nu i-a acordat prioritate unei persoane angajată regulamentar în traversarea străzii şi a lovit-o cu maşina, accidentând-o uşor. Victima, o femeie de 32 de ani, din comuna Scobinţi, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În ambele situaţii conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice. Au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de vatamare corporală din culpă.

 

Comentarii