Eveniment

Texas Junior Chefs – Ateliere de gătit pentru copii, cu specific american!

miercuri, 16 iulie 2014, 11:45
2 MIN
 Texas Junior Chefs – Ateliere de gătit pentru copii, cu specific american!

Little Texas Kids Village, singurul loc de joacă cu specific western din Iaşi organizează în fiecare săptămână ateliere de gătit pentru copii, cu preparate autentic americane.
 

Cursurile Texas Junior Chefs sunt recomandate copiilor cu vârsta de peste 5 ani, pasionaţi de gătit şi de stilul de viaţă american. Atelierele de gătit sunt organizate în satul texan Kids Village, din cadrul complexului Little Texas, în fiecare joi, începând cu ora 18:00. Fiecare ediţie este dedicată unui preparat cu specific Tex-Mex sau american, iar cei mici au posibilitatea de a se distra şi de învăţa totul despre ingredientele, condimentele şi tehnicile de gătit americane.
 

Ediţia din această săptămână are loc pe data de 17 iulie, începând cu ora 18:00 în sala Kids Saloon, din satul texan Kids Village. Joia acesta, cei mici vor găti Muffins, brioşe delicioase şi pufoase, unul din deserturile adorate de mulţi copii.
 

Preţul unui atelier este 25 lei, iar în urma atelierelor de gătit fiecare copil poate primi un certificat de Junior Chef, oferit de Little Texas Kids Village. Certificatul va fi oferit copiilor care participă la minim 7 din 10 ateliere. Cei care participă la 10 ateliere primesc pe lângă certificat şi o bonetă personalizată de bucătar.
 

Înscrierile la atelierele de gătit se fac la numărul de telefon 0743 650 990 sau la adresa de e-mail kidsvillage@littletexas.ro, în limita locurilor disponibile.

 

www.littletexas.ro

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii