Tineri în comă şi cu multiple fracturi după ce s-au răsturnat cu maşina în râpă

luni, 09 noiembrie 2015, 02:57
2 MIN
 Tineri în comă şi cu multiple fracturi după ce s-au răsturnat cu maşina în râpă

Accidentul cu trei victime s-a petrecut la Răducăneni.

Trei tineri care au plonjat cu maşina într-o râpă, în timp ce se deplasau pe raza comunei Răducăneni, s-au rănit grav. Şoferul, în vârstă de 33 de ani, şi-a pierdut cunoştinţa, un pasager din spate a ajuns în comă la spital, iar cea de-a doua persoană din spate se află în afara oricărui pericol.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a transportat pe primii doi în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ şi pe cealaltă victimă la Spi­talul de Copii „Sfânta Maria“. Potrivit medicilor, atât şoferul autoturismului, care are multiple fracturi osoase, dar şi ce­lălalt pasager, care avea he­moragie pe creier, se află în stare foarte gravă.

„Tinerii s-au răsturnat într-o râpă şi prezentau multiple traumatisme şi contuzii. Şoferul avea un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, un traumatism cranio-facial, fractură de coloană vertebrală, fracturi costale şi fractură de antebraţ drept. După investigaţii, a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie. Celălalt pasager este în comă post-traumatism şi prezintă hemoragii cerebrale, fiind transferat la acelaşi spital. O minoră de 14 ani din acelaşi accident a fost dusă la pediatrie, în stare stabilă“, a arătat prof.dr. Diana Cimpoeşu, me­dic şef UPU-SMURD.

Con­form medicului, în aceeaşi gar­dă, urgentiştii au acordat îngrijiri de specialitate şi unui şofer care a intrat cu maşina într-un copac. Potrivit doctorilor, tânărul se lovise la cap, şi a fost dus pentru mai multe examene la Spitalul de Neurochirurgie.

Comentarii