Umbrela cu care Britney Spears a „caftit” paparazzii va fi scoasă la licitaţie

miercuri, 22 februarie 2017, 20:10
2 MIN
 Umbrela cu care Britney Spears a „caftit” paparazzii va fi scoasă la licitaţie

Umbrela de culoare verde cu care Britney Spears a ”atacat” un grup de paparazzi într-o benzinărie în anul 2007, în perioada în care artista americană a suferit o serie de episoade depresive, va fi scoasă la licitaţie, informează contactmusic.com. În 2007, după ce a proferat câteva insulte şi i-a ameninţat cu gesturi largi pe fotografi, vedeta pop a aruncat umbrela pe asfalt, iar aceasta a fost ridicată de unul dintre acei paparazzi, Daniel Ramos.

”Atacul” cu umbrela s-a produs la doar câteva zile după ce Britney Spears şi-a ras părul din cap într-un salon de coafură din Los Angeles, într-o perioadă dificilă din viaţa ei, când vedeta lupta în instanţă cu fostul ei soţ Kevin Federline pentru custodia celor doi fii ai lor.  Daniel Ramos spune că doreşte să marcheze a 10-a aniversare a acelui incident prin punerea în vânzare a faimoasei umbrele la o licitaţie. Jumătate din suma ce va fi obţinută va fi donată unei asociaţii de caritate ce va fi aleasă de Britney Spears.

Britney Spears a avut o relaţie bună cu paparazii americani până la acele episoade depresive. Atunci când fotojurnaliştii au văzut-o pe cântăreaţa pop într-o benzinărie din Los Angeles, în seara de 21 februarie 2007, nu erau la curent cu situaţia medicală a vedetei. Britney Spears, născută pe 2 decembrie 1981, este o cântăreaţă, dansatoare şi actriţă americană. Primele două albume de studio ale sale, ”Baby One More Time” (1999) şi ”Oops!… I Did It Again” (2000), au ajutat-o să devină o vedetă de prim rang a muzicii pop. De atunci, Britney Spears a câştigat numeroase trofee şi distincţii, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

 

 

    

Comentarii