Un bărbat bine afumat a trecut printr-un geam, încercând să ajungă la o studentă

marți, 29 noiembrie 2016, 02:55
2 MIN
 Un bărbat bine afumat a trecut printr-un geam, încercând să ajungă la o studentă

Un bărbat în stare avansată de ebrietate a distrus duminică noaptea unul dintre geamurile sălii de lectură pe care Univer­si­tatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi a deschis-o în locul fostului club Wanted din Campusul „Tudor Vladimires­cu“. 

Martorii evenimentului au precizat pentru „Ziarul de Iaşi“ că bărbatul a trecut direct prin geamul de sticlă în încercarea de a ajunge la o studentă, sin­gu­ra care se afla în momentul respectiv în sala de lectură. El a încercat să intre în sală imediat ce fata a plecat la baie şi încă­perea era goală, iar când aceasta s-a întors şi l-a găsit acoperit de sânge în sală, a ieşit ţipând şi a cerut ajutorul portarului de la cel mai apropiat cămin. Împreună cu portarul, fata s-a întors la sala de lectură şi a sunat la 112, poliţiştii intervenind pentru a-l reţine pe bărbat. „Per­soana era în stare de ebrietate şi vom continua verificările pen­tru a stabili situaţia de fapt“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspecto­ratului Judeţean de Poliţie din Iaşi.

Autorităţile au precizat că bărbatul era într-o stare atât de avansată de ebrietate încât nu au reuşit să comunice cu el în seara respectivă, dar că fata nu a depus plângere împotriva acestuia cum că ar fi fost atacată. În declaraţia sa, bărbatul a spus că ar fi crezut că pe acolo era drumul către casă şi a încercat să treacă direct prin sticlă, fără să ştie că de partea cealaltă se afla tânara, în ciuda faptului că martorii de la faţa locului spun că nu exista niciun drum care să treacă prin dreptul geamului respectiv, şi explicaţia nu ar fi una adevărată. Bărbatul de 32 de ani, din Uricani, a refuzat intervenţia echipajului de Am­bu­lanţă, în ciuda leziunilor suferite. „În urma incidentului a fost spart unul dintre geamuri, iar din câte am fost informaţi, persoana respectivă doreşte să vină mâine (n.r. – astăzi) şi să plătească daunele cauzate“, a declarat ing. Bog­dan Budeanu, responsabil al Campusului „Tudor Vladimi­res­cu“. 

Comentarii