Un cioban coborât în sat de la stână a violat în drum prima femeie întâlnită

joi, 24 iulie 2014, 01:55
2 MIN
 Un cioban coborât în sat de la stână a violat în drum prima femeie întâlnită

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus ieri trimiterea în judecată a unui bărbat acuzat de viol. Neculai Butnăraşu, de 40 de ani, cioban în satul Mânăstirea, comuna Dagâţa, este acuzat că a batjocorit o pensionară din localitate.

Potrivit procurorilor ieşeni, fapta a avut loc pe 23 iunie 2014, la orele serii. Neculai Butnăraşu şi un prieten al său consumaseră în prealabil băuturi alcoolice la stână şi au mers în sat cu sco­pul de a mai găsi alcool, dar şi pentru a „merge la fete“. În jurul orei 22, notează anchetatorii, a zărit-o în drum pe femeia pensionară, vecină de-a sa, căreia i-a cerut să întreţină raporturi sexuale cu el. Victima a refuzat, iar Butnăraşu a apucat-o de păr, a târât-o câteva zeci de metri până într-un loc mai ascuns al drumului, după care a violat-o.

Ulterior, femeia a fost găsită de fiica sa şi dusă acasă, povestind ce a păţit. În aceeaşi seară, fiul victimei l-a sunat pe cioban şi i-a cerut so­co­teală, însă acesta l-a înjurat. Neculai Butnăraşu a fost prins în scurt timp de poliţişti şi arestat preventiv. El este recidivist, şi nu a recunoscut comi­terea faptei.
 

Comentarii