Un consilier judeţean PMP cere concurs pentru postul de director la DJADP Iaşi

vineri, 07 iulie 2017, 11:32
1 MIN
 Un consilier judeţean PMP cere concurs pentru postul de director la DJADP Iaşi

Marian Uscatu, consilier judeţean din partea PMP cere organizarea concursului  pentru postul de director la Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi. 

El spune că nu este normal ca din 6 în 6 luni să fie numit un alt manager la această instituţie. Solicitarea a fost făcută în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean şi redată şi pe pagina sa de Facebook. Mai jos redăm integral postarea sa: “Ieri, 6 iulie, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean, am solicitat insistent preşedintelui Maricel Popa organizarea de urgenţă a concursului pentru funcţia de director executiv la Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor. Este anormal să schimbăm directorii din 6 în 6 luni. Eventual aceştia să fie foşti colegi ai primului. 

Am insistat ca acest concurs să fie mediatizat şi organizat cât se poate de transparent. Îmi doresc să afle cât mai mulţi oameni, nu doar cunoscuţii preşedintelui Consiliului Judeţean. Vreau să atragem oameni competenţi la Direcţia de Drumuri, ca şi la celelalte subordonate de altfel. Nu putem face performanţă la drumuri cu ingineri zootehnişti şi mecanici. Să renunţăm la interimate şi la nepotisme! Cu amendamentele de mai sus, am votat pentru numirea unui nou director interimar la Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor. Am considerat că este necesar acest vot pentru a nu afecta şi mai mult activitatea instituţiei.” 

Comentarii