De Business

Punem punctul pe știi

Un furnizor al Casei Regale a deschis magazin la Palas

miercuri, 26 iulie 2017, 01:50
1 MIN
 Un furnizor al Casei Regale a deschis magazin la Palas

În portofoliul de branduri prezente în ansamblul multifuncţional Palas Iaşi s-a alăturat, de curând, BEAUTIK Haute Parfumerie. 

Magazinul inaugurat la Palas este primul din afara Capitalei şi al patrulea la nivel naţional al BEAUTIK Haute Parfumerie, prima parfumerie cu rang de furnizor al Casei Regale a României. “BEAUTIK Haute Parfumerie este un brand concept care a luat naştere în 2006 şi reprezintă universul esenţelor exclusiviste, realizate de parfumieri renumiţi. Noua locaţie este situată la etajul galeriei Palas Mall şi se adresează persoanelor care preferă parfumurile unice, ca pe o semnătură personală olfactivă, sau celor care îşi doresc să poarte o aromă definită prin subtilitate şi rafinament”, a declarat Adelina Paisa, specialist relaţii publice la Iulius Group.

Acesta a menţionat că parfumeria din Palas Mall are la bază un concept exclusivist şi îşi întâmpină clienţii cu un design minimalist, elegant şi modern, iar printre casele de parfumuri pe care clienţii le pot găsi la noul magazin se numără “Juliette Has a Gun”, “Maison Francis Kurkdjian”, “Diptyque”, “Rance”, “Caron”, “Lubin”, “Houbigant”, “Escentric Molecules” şi altele. “Totodată, aici sunt disponibile produse de lux pentru machiaj, îngrijirea feţei şi a corpului”, a conchis reprezentantul Iulius Group.  

Comentarii