Un nou început la CSM Politehnica

luni, 14 noiembrie 2016, 02:43
2 MIN
 Un nou început la CSM Politehnica

 

 
Astăzi începe pregătirea meciului cu ASA Târgu Mureş, de sâmbătă
 
 Fotbaliştii de la CSM Politehnica Iaşi revin astăzi la antrenamente după ziua liberă avută ieri, ieşenii pregătind disputa cu ASA Târgu Mureş, din etapa a XVI-a a Ligii I de fotbal. CSM continuă să aibă probleme de efectiv înaintea partidei care se va disputa sâmbătă, de la ora 16:30, pe stadionul “Emil Alexandrescu”. Mădălin Martin şi Marian Târşa sunt în continuare accidentaţi, iar Alexandru Boiciuc va efectua a doua etapă de suspendare din cele trei primite după eliminarea suferită în minutul 6 al partidei cu FC Steaua Bucureşti, internaţionalul de tineret moldovean fiind sancţionat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal şi cu o amendă de 3 500 de lei.
În schimb, trei jucători importanţi, care au lipsit în ultima perioadă din motive medicale, au şanse de a fi apţi de joc. Mădălin Ciucă s-a antrenat împreună cu echipa, iar Alexandru Ţigănaşu şi Alexandru Ciucur au lucrat la intensitate normală, chiar dacă separat de coechiperi, la şedinţa de sâmbătă.

În funcţie de modul în care cei doi vor răspunde astăzi la comenzile antrenorului principal, Eugen Neagoe, aceştia ar putea să apară pe teren în testul de mâine, cu Ştiinţa Miroslava, care se va derula în Copou (cel mai probabil, pe terenul II), începând cu ora 11:00.  

 

 

 

Comentarii