Un şofer teribilist a intrat într-un grup de 60 de persoane: el tocmai fusese concediati

joi, 30 martie 2017, 15:15
2 MIN
 Un şofer teribilist a intrat într-un grup de 60 de persoane: el tocmai fusese concediati

Accident în Bascov în curtea unei fabrici de cablaje, joi dimineaţă. Un angajat a murit, iar alţi cinci au fost grav răniţi, după ce un şofer teribilist a intrat în plin într-un grup de aproape 60 de persoane aflate în pauză. Surse judiciare infirmă ipoteza potrivit căreia tânărul ar fi provocat accidentul pentru c-ar fi fost concediat. Deşi trebuia să înceapă serviciul după-amiaza, fiind în schimbul doi, Andrei Cristian Caramelea a venit la fabrica din Bascov pentru a lăsa „ceva cuiva”, scrie libertatea.ro. 

Directorul ITM Argeş, Mihai Oprescu, a declarat, pentru sursata.ro, că este exclusă varianta concedierii, Andrei Cristian Caramelea figurând ca angajat al firmei Leoni: „Urmează cercetarea în acest caz, împreună cu colegii de la Poliţie, titulari în această acţiune. Şoferul care a provocat accidentul este angajat al firmei Leoni. Concediat sigur nu a fost, că am fi fost informaţi până în acest moment”, a precizat directorul ITM Argeş, potrivit libertatea.roŞoferul, în vârstă de 22 de ani, este angajat la fabrica de cablaje din Bascov, în curtea căreia a provocat accidentul violent.

El urma să intre în schimbul doi şi a spulberat cu maşina mai mulţi colegi de serviciu. Printre răniţi se numără două femei din Serbia, două românce şi un bărbat, care au fost transportaţi la Spitalul Judţeean Piteşti. Poliţiştii spun că accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive. Şoferul nu a consumat droguri sau băuturi alcoolice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele lui Cristian Andrei Caramelea, tânărul de 22 de ani, care a provocat accidentul de la Bascov, din curtea fabricii de cablaje. Bărbatul din Piteşti este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. La această oră, şoferul este audiat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, iar anchetatorii vor decide dacă vor emite pe numele lui o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

SURSA: libertatea.ro 

Comentarii