Un tânăr s-a aruncat sub roţile trenului în Iaşi după o discuţie cu şeful

joi, 12 februarie 2015, 02:59
2 MIN

Tânărul de 26 de ani care a murit pe loc lucra la o benzinărie din Nicolina. „Nu ştim de ce a făcut gestul acesta. A vorbit cu el şeful nostru, nu ştim ce s-a întâmplat“, spun colegii acestuia, care nu îşi pot explica gestul.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani şi-a pus capăt zilelor ieri, aruncându-se în faţa trenului, la trecerea peste calea ferată din zona magazinului Mr. Bricolage. Martorii au povestit că tânărul Daniel Melete a aşteptat sosirea trenului stând de vorbă cu un trecător, apoi a sărit în faţa trenului, care l-a târât câteva zeci de metri. „L-am văzut plimbându-se prin apropierea şinelor, apoi a stat de vorbă cu un băiat. Locuieşte la un bloc din zonă, l-am mai văzut“, a spus o tâ­nără care a asistat la grozăvie.

Tragedia a avut loc în jurul orei 14, iar la faţa locului au venit pompierii, care au scos corpul băiatului de sub locomotiva trenului Regiotrans Braşov – Ploieşti – Iaşi. De ase­menea, medicii de la ambulanţă nu au mai avut ce face decât să constate decesul. „Astăzi în jurul orei 14.10, trenul Braşov – Iaşi, la intrare în Gara Nicolina, a accidentat mortal un tânăr, Daniel M., de 26 de ani, din Iaşi. Din primele verificări rezultă că acesta s-ar fi aruncat în faţa trenului. Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs acest incident. Urmează a fi făcută necropsia. Cazul se află în lucru la Secţia Regională Poliţie Transporturi Iaşi“, a precizat Mădălin Ţă­ranu, comisar în cadrul Poliţiei.

Tânărul era angajat la benzinăria MOL de vizavi de Biserica Catolică din Nicolina. Colegii acestuia sunt şocaţi de gestul băiatului. „A fost de serviciu ieri (n.r. – alaltăieri), iar când s-a întâmplat faptul, nu era în timpul serviciului. Nu ştim de ce a făcut gestul acesta. A vorbit cu el şeful nostru, nu ştim ce s-a întâmplat“, au spus angajaţii benzinăriei. Şeful acestuia nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei.
 

Comentarii