De Business

Punem punctul pe știi

Uşi şi ferestre produse în România, montate în clădiri de lux din Brooklyn

miercuri, 02 august 2017, 22:40
1 MIN
 Uşi şi ferestre produse în România, montate în clădiri de lux din Brooklyn

Pinum, parte a grupului italian Nusco și unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală de uși, ferestre și parchet, a depășit granița Europei, furnizând, pentru prima dată, soluții personalizate pentru trei proiecte rezidențiale de lux din Statele Unite, în valoare totală de 1,6 milioane de dolari.

Aparținând unor grupuri importante de dezvoltatori, proiectele situate în regiunea Brooklyn din New York beneficiază de design-ul inovator și calitatea ireproșabilă a ușilor, ferestrelor și parchetului Pinum.

Pentru unul dintre proiectele din Brooklyn, al cărui termen de finalizare este sfârşitul acestui an, Pinum a produs în fabrica din România un model special de uşi de interior din gama premium. Panoul foii de uşă are structură tip fagure, înconjurată de un cadru perimetral şi este acoperită cu placaj, pal sau MDF (fibră de densitate medie).

În ceea ce priveşte ferestrele, ansamblul rezidenţial din Brooklyn este echipat cu sisteme de aluminiu, concepute pentru a atinge cele mai înalte standarde de izolare termică şi fonică.

Aflați amănunte de pe capital.ro

Comentarii