De Business

Punem punctul pe știi

Vestitul Han Trei Sarmale e scos la vânzare de portărei

joi, 02 februarie 2017, 02:50
1 MIN
 Vestitul Han Trei Sarmale e scos la vânzare de portărei

Vestitul Han Trei Sarmale, unul dintre monumentele simbol ale Iaşului de odinioară, este scos astăzi din nou la vânzare de „portărei”. 

Preţul de pornire al licitaţiei este de 2,9 milioane lei, potrivit publicaţiei de vânzare imobiliară. Licitaţia are loc de la ora 10, la cabinetul executorului judecătoresc Cezar Andrei din Iaşi, situat pe strada Grigore Ureche nr. 7. Imobilul de pe Şoseaua Bucium nr. 50, este format dintr-un teren de circa 2.200 de metri pătraţi şi mai multe clădiri ale fostului han, cu o suprafaţă utilă totală de peste 1.100 de metri pătraţi. Hanul Trei Sarmale este în proprietatea lui Rodica Luca, Magda Cristina Chiosac şi Grigore Luca, potrivit documentului citat anterior.

„Preţul de la care începe licitaţia este de 2.929.121 lei. Termenul-limită pentru depunerea ofertei de cumpărare însoţite de dovada consemnării este ziua premergătoare licitaţiei, cu excepţia ofertelor de cumpărare cel puţin egale cu preţul de începere a licitaţiei, care pot fi depuse inclusiv în ziua licitaţiei. Imobilul este grevat de următoarele sarcini: litigiu privind recunoaşterea dreptului de retenţie, notare certificat şi somaţie de plată în favoarea SC Turism Moldova SA. Ipotecă şi notare urmărire silită imobiliară în favoarea lui Bărbulescu George Cristian. Somaţie imobiliară emisă de BEJ Nichitoi Georgiana”, se mai arată în document.

 

 

Comentarii