Vezi dacă blocul tău e pe listă! Noi licitaţii pentru parcări rezidenţiale

luni, 18 mai 2015, 18:18
2 MIN
 Vezi dacă blocul tău e pe listă! Noi licitaţii pentru parcări rezidenţiale

Şoferii ieşeni vor putea licita în această săptămână pentru 52 de noi locuri de parcare de reşedinţă.

O primă licitaţie a fost organizată astăzi, pentru închirierea a 9 locuri de parcare situate în Piaţa Voievozilor nr. 26. La licitaţie au putut participa locatarii din blocurile A12-14, C4 şi U3 bis.

Alte trei locuri de parcare, situate pe strada Anastasie Panu nr. 56, vor fi licitate marţi, la procedură putându-se prezenta ieşenii cu domiciliul în blocurile B1, H1, Z1 şi Z2.

În cursul zilei de miercuri va fi scos la licitaţie un loc de parcare situat pe strada Vasile Lupu nr. 110, pentru care pot concura locatarii blocurilor D4 şi D5.

Pe 21 mai va fi organizată licitaţia privind închirierea a 39 de locuri de parcare situate în strada Minervei nr. 10. La procedură se pot înscrie ieşenii cu domiciliul în blocurile 843-845 şi 907.

Dosarele de participare pot fi depuse până în preziua licitaţiei. Toate procedurile vor fi organizate la ora 14, la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat. Relaţii suplimentare privind procurarea documentaţiei şi condiţiile de participare se pot obţine de la DAPPP, strada Smârdan nr. 5, camera 9, sau la telefon 0232.264.246, interior 22.

Dosarul de participare la licitaţie trebuie să cuprindă o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copie după actul de proprietate a locuinţei, copie după talonul maşinii, după CIV, certificat de atestare fiscală eliberat de Fisc, dosar de încopciat, precum şi chitanţele aferente documentaţiei, taxei de participare şi garanţiei de participare, în sumă totală de 65 de lei.
 

Comentarii