N

VIDEO Cum l-a bătut Cătălin Moroşanu pe Karim la SuperKombat World Grand Prix

N

duminică, 13 aprilie 2014, 06:00
1 MIN
 VIDEO Cum l-a bătut Cătălin Moroşanu pe Karim la SuperKombat World Grand Prix

\N

Catalin Morosanu si Raul Catinas si-au spulberat adversarii! Morosanu l-a pus la podea pe Mohamed Abdul Karim (Egipt) in prima repriza, dar acesta a rezistat in cele din urma trei reprize! Arbitri l-au declarat insa invingator pe Morosanu.

De cealalta parte, Catinas l-a facut TKO pe Brice Guidon. Francezul a fost pus la podea tot in prima repriza, dar nu a mai rezistat si in a doua.

Desfăşurarea meciurilor, pe sport.ro

Luptători din nouă ţări s-au înfruntat la evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Reşiţa şi televizat în peste 80 de ţări de pe cinci continente. Reşiţa nu a mai organizat niciodată o gală de o asemenea anvergură, iar interesul pentru spectacolul sportiv de sâmbătă e unul deosebit, spune preşedintele Superkombat Eduard Irimia, care supervizează personal ultimele pregătiri. „Eu cred că românii trebuie să fie puţin mai curajoşi şi să nu se teamă de evenimente de anvergură, la nivel mondial. La Reşiţa, iată, cu ajutorul autorităţilor locale, reuşim să avem un eveniment de nivel global. În ceea ce priveşte organizarea suntem în parametri“, susţine Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

Comentarii