VIDEO Trei masini au intrat in coliziune langa lacul Pestisorul din Pascani

sâmbătă, 23 august 2014, 12:03
1 MIN

Grav accident rutier pe Strada Garii din Pascani. Trei masini au intrat in coliziune din cauza neatentiei unui sofer dar si a aglomaratiei din ultimile zile, in urma inchiderii traficului rutier pe strada Ceferistilor.

 Aseara in jurul orei 18.30 un sofer a intrat brusc cu masina in fata altui autoturism, in intersectia de langa lacul Pestisorul. Soferul neatent incerca sa urce pe strada Republicii dar nu s-a sigurat, motiv pentru care cele doua masini au intrat in coliziune. In urma impactului soferul care circula regulamentar impreuna cu femeia de pe locul din dreapta au fost raniti, scrie newspascani.ro

La fata locului au sosit imediat echipajele de la Ambulanta si Politie. Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenta Pascani iar soferul neatent a fost verificat cu alcooltestul. Nu era sub influenta bauturilor alcoolice dar va fi cercetat penal pentru vatamare coroporala din culpa.
Mentionam ca in urma impactului a mai fost avariata o masina a carui sofer nu a avut timp sa franeze si a intrat in coliziune cu celelalte doua.

VIDEO si FOTO: newspascani.ro

 

Comentarii