VIDEO: Un preot nervos bruscheaza un bebelus in timpul slujbei de botez

miercuri, 01 noiembrie 2017, 10:15
1 MIN
 VIDEO: Un preot nervos bruscheaza un bebelus in timpul slujbei de botez

Politistii din Braila au demarat o ancheta dupa aparitia in mediul online a unui filmulet in care un preot bruscheaza un bebelus in timpul slujbei de botez. Si reprezentantii Arhiepiscopiei Dunarii de Jos au reactionat, anuntand o ancheta care-l vizeaza pe preotul respectiv si cerand scuze rudelor bebelusului.

In imaginile care au aparut pe internet se poate observa cum un preot bruscheaza un bebelus, scena fiind surprinsa in timpul unui botez oficiat la biserica "Sfintii Constantin si Elena" din Braila. Preotul paroh Traian Mazare a fost filmat vizibil nervos pentru ca bebelusul plange, dar si pentru ca, la un moment dat, inainte de a-l baga in cristelnta,il apuca de vesmintele preoteseti.

Nervos, preotul refuza initial, sa-l mai scufunde in cristelnita pe micut, duce copilul pe masa de unde l-a luat si incearca sa-si aranjeze vesmintele care I se agata de cap. In final, spre stupefactia celor prezenti, parintele Traian Mazare, fara sa isi ascunda in vreun fel nervozitatea, scufunda violent bebelusul, in cristelnita.

hotnews.ro

Comentarii