Week-end decisiv

sâmbătă, 10 august 2013, 01:50
2 MIN
 Week-end decisiv

Lotul cu care CSMS Iaşi va pleca în cantonamentul din Republica Moldova, care începe luni, va fi definitivat mâine

 

 
Până ce Federaţia Română de Fotbal va da un răspuns cererii CSMS Iaşi de mărirea a numărul de echipe din Liga I la 20, echipa ieşeană îşi face bagajele pentru cantonamentul din Republica Moldova. “Din informaţiile pe care le am, miercurea viitoare vom afla dacă Liga I va fi extinsă la 20 de echipe. Până atunci, noi ne pregătim pentru cantonamentul pe care-l vom derula la baza de pregătire a formaţiei Zimbru Chişinău. Luni, plecăm acolo. În cazul în care vom fi primiţi în Liga I, revenim imediat în ţară. În caz contrar, ducem cantonamentul până la capăt, până pe 24 august” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea.
În ceea ce priveşte componenţa delegaţiei care va face deplasarea la Chişinău, aceasta va fi definitivată mâine. Principalele semne de întrebare sunt legate, în continuare, de Adrian Avrămia, Narcis Bădic şi Andrei Herghelegiu, jucători care au refuzat să-şi prelungească acordurile cu CSMS, care sunt scadente vara viitoare. “Nu a apărut nimic nou în cazul celor trei fotbalişti pe care Iaşul i-a ajutat foarte mult să se afirme. Avrămia pare cel mai ferm în refuzul de a semna prelungirea, aşa că va rămâne acasă. Din vorbele sale, nu reiese deloc faptul că s-ar gândi să tragă alături de clubul care l-a format şi l-a ajutat enorm în carieră. Nici Bădic, nici Herghelegiu nu au semnat prelungirile, însă la ambii se simte că încep să înţeleagă cu adevărat situaţia. O decizie fermă privind includerea lor în lotul care merge în Moldova va fi luată duminică” a spus Prunea. Acesta a mai spus că Alexandru Marin, atacantul care a mai jucat la Iaşi şi care se pregăteşte de mai mult timp în Copou, va merge la Chişinău . “I-am făcut o ofertă lui Marin, aştept un răspuns de la el. Să vedem ce va decide. Chiar dacă nu semnează până la plecare, va merge împreună cu echipa” a precizat şeful executivului ieşean.

Acesta a mai adăugat că Iaşul va testa în Moldova un jucător nou: “Vineri seara ajunge în Iaşi Mihnea Firoiu, un fundaş dreapta oltean care a mai jucat la Severin, Caransebeş, Apă Craiova. Are 21 de ani. Costel Enache îl va testa în cantonamentul din Moldova şi va decide dacă merită să rămână în lot”.

 

Comentarii