Zeci de posturi libere în instituţii bugetare

luni, 26 iunie 2017, 17:20
1 MIN
 Zeci de posturi libere în instituţii bugetare

Mai multe instituţii publice au lansat, în ultima perioadă, concursuri pentru recrutarea de personal. Cele mai multe posturi sunt disponibile în mediul administrativ. Dintre instituţii se remarcă Serviciul Judeţean de Pază şi Protecţie, din subordinea Consiliului Judeţean, care vrea să angajeze 16 agenţi. 

O altă instituţie este Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad, care are disponibile 13 posturi: doi şoferi, doi economişti, doi zidari-zugravi, un mecanic utilaj, un agent hidro, un electrician, un sudor, un hidrometru, un inginer şi un chimist. Printre angajatori se mai numără primăriile din comunele Heleşteni (şef la serviciul de voluntari pentru situaţii de urgenţă), Miroslava (doi şefi Serviciu – Asistenţă Socială şi Financiar – Contabil, un auditor) şi Ciorteşti (un inspector superior).

Alte instituţii din zona administrativă care organizează concursuri sunt Direcţia de Asistenţă Comunitară (un inspector asistent) şi Casa Judeţeană de Pensii (un consilier superior). În mediul educaţional, au fost scoase la concursuri posturi la Biblioteca Centrală Universitară (un bibliotecar), Universitatea „Al.I.Cuza“ (un îngrijitor), Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“ (un muncitor), Universitate Agronomică (un muncitor calificat în horticultură), Universitatea de Medicină şi Farmacie (un biolog) şi Şcoala Gimnazială „Petru Anghel“ din Probota (un şofer microbuz şi un îngrijitor). În sistemul de sănătate au fost lansate recent doar două concursuri, unul la Spitalul Orăşenesc Hârlău (manager unitate) şi celălalt la Spitalul de Recuperare din Iaşi (un economist). Detalii complete despre fiecare post în parte pot consultate pe portalul guvernamental de profil disponibil la adresa web posturi.gov.ro. 

 

 

Comentarii