„2010 Fashion Trends” la Centrul Comercial Felicia

vineri, 05 februarie 2010, 19:44
1 MIN
 „2010 Fashion Trends” la Centrul Comercial Felicia

Astazi, de la ora 18.00, in Centrul Comercial Felicia de la Baza 3, 10 doamne si domnisoare vor prezenta tendintele anului 2010 in materie de moda, dar vor defila pe podium si in lenejerie intima de la brandurile Jolidon, Ani’s, Insense si Tex.

Cu aceasta ocazie, iesenii il vor intilni si pe Daniel Buzdugan, farseurul de la Radio Zu, invitat sa anime prezentarea de moda in care vor evolua 10 doamne si domnisoare finaliste ale concursului "Fii Trendsetter!" organizat de Centrul Comercial Felicia in perioada 15-28 ianuarie. Acestea vor prezenta tinute care sa reflecte tendintele anului, dar si personalitatea lor. Pentru aceasta, ele si-au ales din magazinele centrului Felicia ce au dorit in materie de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, in limita sumei de 1000 de lei.

Cele mai inspirate trei concurente in privinta tinutelor alese si prezentate pe podium vor fi premiate. Premiile constau in chiar tinute pe care si le-au ales. In cadrul aceluiasi eveniment va avea loc si o prezentare de lenjerie intima a brandurilor Jolidon, Ani’s, Insense si Tex.

Daniel Buzdugan se declara pregatit sa ii binedispuna pe spectatori: "Eu o sa glumesc impreuna cu cei din sala, ca toata lumea sa se simta bine, iar fetele care vor defila sa fie dezinhibate". Intrarea la eveniment este libera.

Comentarii