10 miliarde de lei

joi, 03 mai 2001, 23:00
2 MIN
 10 miliarde de lei

Ieri, omul de afaceri prahovean Marian Manea a tinut sa demonteze zvonurile privind razgindirea lui in privinta intentiei de a se implica in revitalizarea FCM Poli Iasi. "Am auzit si eu aceste zvonuri. Cred ca ele au fost lansate de oameni care au intentia de a dezbina. Personal, am continuat sa lucrez la proiectul de buget pentru sezonul viitor. Daca se va merge pe varianta cumpararii unui loc in divizia B si atacarea promovarii in sezonul imediat urmator, conform unor calcule preliminare, ar fi nevoie de circa 10 miliarde de lei. Saptamina viitoare voi veni din nou la Iasi pentru o noua runda de discutii cu oficialitatile locale si a stabili exact sursele de finantare si cu cit intentioneaza fiecare parte sa intre in afacere".
Altfel, lotul FCM Poli s-a subtiat din nou dupa meciul de la Focsani, in care mai multi jucatori au jucat mult sub asteptari. Drept urmare, directorul sportiv Danut Munteanu, care se ocupa in continuare si de pregatirea echipei, s-a hotarit sa-i puna pe liber pe Acatrinei si Rupedeal. "Acatrinei nu joaca nimic, indiferent de postul pe care-l folosesc, iar Rupedeal a manifestat in ultima vreme un dezinteres mare fata de pregatire si de meciuri. In plus, nici unul nu apartine clubului, primul fiind proprietatea unor persoane fizice iar al doilea urmeaza din vara sa revina la Midia. Asa, macar le dau sansa unor copii" a spus Danut Munteanu, decizia sa fiind aprobata fara rezerve de presedintele CA al FCM Poli, Romeo Olteanu.
Ca si cum sirul ghinioanelor nu ar fi de ajuns, dupa cum v-am informat si ieri, portarul Mihalache are mari "sanse" de a fi operat de menisc, urmind sa ridice la incredibila cifra de 4 numarul jucatorilor ieseni care au avut astfel de probleme in campionatul actual. In tur, Medeleanu si George Serban au fost operati de menisc, iar astazi urmeaza ca si Matinca sa se urce pe masa de operatie. De altfel, sirul nesfirsit al accidentarilor stupide si a ghinioanelor care s-au tinut lant la Poli i-au facut pe multi dintre fotbalistii ieseni sa se gindeasca serios la a cere repetarea vizitelor efectuate de preoti in vestiarul din Copou. (Ovidiu MINEA)

Comentarii