A semnat de ziua lui

vineri, 04 septembrie 2009, 22:12
2 MIN
 A semnat de ziua lui

"Ziarul de Iasi" v-a informat in numarul de ieri despre faptul ca Valentin Negru era asteptat sa soseasca in Iasi. Acest lucru s-a intimplat, iar Politehnica s-a miscat rapid, semnind un contract pe doi ani cu mijlocasul central care a mai evoluat pina acum la Sportul Studentesc, Rapid Bucuresti, Unirea Urziceni si CS Otopeni. Antrenorul Petre Grigoras s-a aratat multumit de noua achizitie. "Vali este un fotbalist de valoare, un baiat inteligent care cred ca ne poate ajuta. Faptul ca s-a pregatit pina acum cu Rapid si Pandurii, echipe cu care a fost la un pas sa semneze, ma face sa fiu optimist in privinta capacitatii sale fizice actuale. Ramine doar sa se adapteze cu noua echipa" a spus tehnicianul despre jucatorul care a implinit ieri 27 de ani. Negru a efectuat ieri dupa amiaza un prim antrenament in tricoul alb-albastru si este asteptat sa evolueze astazi intr-un joc-scoala ce este programat in cursul diminetii, pe terenul II din Copou.

Altfel, Poli II a remizat ieri pe teren propriu, 2-2 (1-1) cu FC Panciu, echipa pregatita de fostul arbitru Ionica Serea. Gazdele, care sint antrenate de Ioan Cimpeanu si Mihai Danila, au inscris prin Despan (’41) si Stiubei (’78), oaspetii fiind cei care au deschis scorul si au condus cu 2-1. La Poli II au evoluat: Balan – Carare, Saritanu, Mihaes, Chiruta – Despan (’46 – Buhusi), Tofan, Schiopu, Tincu (’68 – Talpan) – Nica (’77 –  Avramia), Palimaru (’56 – Stiubei).

Iasi – Craiova se joaca luni

Partida dintre Politehnica Iasi si Universitatea Craiova, din etapa a VI-a a Ligii I are parte de o programare atipica. Datorita faptului ca gruparea olteana are multi jucatori convocati la lotul de tineret, meciul se va disputa luni 14 septembrie, de la ora 20:00. Celelalte meciuri se vor disputa astfel: Vineri, Pandurii – CFR Cluj (20:00) si Brasov – Ceahlaul (21:30), simbata, Urziceni – Alba Iulia (17:00), Dinamo – Otelul (19:00), Bistrita – International (19:30), Gaz Metan – Steaua (20:45); duminica: Rapid – Vaslui (18:00), Timisoara – Astra (20:00). Televizarile acestor meciuri vor fi stabilite ulterior, singurul lucru sigur fiind acela ca meciul de la Bistrita nu va putea fi urmarit pe micul ecran.

Comentarii