Abatorul veseliei

duminică, 01 aprilie 2001, 23:00
2 MIN
 Abatorul veseliei

Iesenii dornici de fotbal au mers simbata pe stadionul "Tineretului" pentru a asista la cuplajul de C organizat in Dealul Abatorului. Din nefericire, spectacolul a fost pierdut in ceata, din cauza intereselor de clasament.
In deschidere, CFR Citadin s-a impus fara probleme in fata Sportului Municipal Vaslui, meciul terminindu-se practic la pauza, ambele echipe parind multumite in repriza secunda. Pentru ieseni au inscris Fieraru (’27 – nemarcat in careu, a reluat lejer cu capul centrarea lui Ilade; ’33 – a preluat in careu o centrare a lui Cotan si a inscris sub transversala) si Ilade (’43 – a sters cu capul o centrare a lui Cotan, portarul scapind balonul in plasa). Gazdele, care continua lupta pentru mentinere in divizia C, au jucat in formula: Ciobanu – Hrib (’84 Asanache), Pricop, C. Frunza, Bordianu – Padurariu (’60 Anichitoaie), Cotan, Mladin, Ilade – Fieraru, Sandu.
In meci vedeta, transparenta a fost si mai mare, Telecom si FC Unirea 2000 demonstrind ca si in Iasi orgoliile pot fi lasate uneori la o parte. Oaspetii au inceput meciul cu o formula total ciudata, "senatorii" Cimpeanu, C. Ilie, Dragoi, Gheban si Brighiu fiind rezerve! Drept urmare, "telefonistii" au ratat ocazie dupa ocazie, campion fiind Ungureanu cel care a adus insa si finalul meciului in minutul 66 cind a inscris pentru 2-1. Pina atunci Asavoaie transformase un penalty in minutul 22 iar Robu egalase sapte minute mai tirziu.
Au fost pe teren: Telecom – Pintilie – Dediu, Iosub, Dascalu, Marian (’81 Tudorache) – Nalbariu, Condurache, Asavoaie, Paun – Ambrosie, Ungureanu (’72 P. Basascu). Unirea – Dobos – Bozianu, Lohan, A. Ilie, Anghel, Cabalau – Robu (’62 Dragoi), Tiron, Boghian (’46 Miron) – Chiper, Grigore (’79 Brighiu). (I.N.)

Comentarii