Acu-i e acu, dom’ procuror!

vineri, 18 septembrie 1998, 23:00
2 MIN
 Acu-i e acu, dom’ procuror!

Din nou, datorita Cupelor Europene si a transmisiilor TV avem o etapa latareata in prima divizie la fotbal, cele noua meciuri ale rundei avind loc in acest week-end la numai putin de cinci ore diferite. Festinul va fi deschis astazi, in Trivale, cu jocul FC Arges – Otelul Galati (ora 15,00, Antena 1), patru meciuri (cele de la Onesti, Satu Mare, Cluj si Resita) vor incepe doua ore mai tirziu. Apoi, vor urma nocturnele de pe Ghencea (19,00) si Ploiesti (19,30). Inchiderea va avea loc duminica, de la ora 17,00, cind va avea loc derbiul Craiova – Dinamo (transmis pe TVR1) si jocul Rapid – Petrolul. Multumind Domnului ca inca n-am ajuns la stadiul "meciul si ora", va prezentam cele noua partide ale etapei:
F.C. Arges Dacia Pitesti – Otelul Galati . Un derby al echipelor festelite prin Europa, dar care spera sa ramina in plasa tandemului Dinamo – Rapid. Siderurgistii sint inca neinvinsi dar, acolo, in Trivale, un cuvint greu are… Mutu!
F.C. Onesti – Ceahlaul Piatra Neamt. Moldovenii se intilnesc, din nou intre ei. O buna ocazie pentru onesteni de a-si mai pune trei oua in traista, dar ne gindim daca nu cumva, dupa ultimele evenimente geopolitice, nemtenii n-au cumva veleitati metropolitane.
Olimpia Satu Mare – National Bucuresti. Dupa Otelul si Dinamo, hop si Nationalul incoronat la Constanta pe malul Somesului! Sa recunoastem ca, dupa toate pacatele, satmarenii s-au procopsit si cu un program infernal. In acest tur, vor poposi in orasul nord-vestic Craiova, Argesul, Rapid si Steaua!
Universitatea Cluj – Gloria Bistrita. Derby ardelenesc, intre o echipa saracacioasa si una care s-a procopsit din nou cu citiva jucatori "liberi de contract". Stim insa bine ca odata Clujul a ajutat Bistrita la ananghie. Si ardelenii sint solidari, nu ca altii…
C.S.M. Resita – F.C.M. Bacau. Anul trecut, bacauanii au ciupit un punctulet la Resita. Avind in vedere criza prelungita din Cetatea de Foc, echipa "armenilor" le-ar vrea acum pe toate trei…
Steaua Bucuresti – Farul Constanta. Steaua pare a fi in pom, dar una e sa te lupti cu Adi Ilie si alta cu Bratianu. Insa, cu Reghecampf si Miu (fiu al Litoralului) pe fund, totul e posibil…
Astra Ploiesti – Foresta Falticeni. Desi nou promovata, Astra e favorita in meciul cu "tapinarii" din Tara de Sus. In sprijinul rafinorilor vin si lucsii instalatiei de nocturna.
Rapid Bucuresti – F.C. Petrolul Ploiesti. Desi fara prea multa importanta, meciul Rapidului va umple potcoava de linga Gara de Nord. Motivul este debutul lui Radu Niculescu sub tricoul visniu.
Universitatea Craiova – Dinamo Bucuresti. Dupa ce a zburdat prin campionat ca voda prin loboda, acum e primul examen serios pentru Dinamo. Am mai spus-o si inaintea meciului cu Nationalul si a fost 5-0. Sa te vedem, dom’ procuror Cornel Dinu… (Nic. G)

Comentarii