Am cistigat in chinuri

marți, 25 septembrie 2007, 22:00
1 MIN
 Am cistigat in chinuri

Cu toate acestea, "stejarii" au trecut prin chinurile iadului pina a se impune, in fata unei echipe debutante la aceasta competitie. Mizind aproape in exclusivitate pe forta pachetului de inaintasi, cu o linie de treisferturi  aproape inexistenta, romanii au dominat tot timpul, pe o ploaie mocaneasca, insa la o prima margine ratata, lusitanii au reusit eseul in min. 19, prin Joaquim Ferreira, transformat de Duarte Pinto.

Pina in min. 63, ne-am intrecut in gafe cu modestul adersar, in acel moment Romania egalind printr-un eseu realizat de Tincu si transformat de Calafeteanu. Insa, numai peste sase minute, Malheiro a transformat o penalitate si Portugalia a luat conducerea cu 10-7. Eseul care a spalat rusinea s-a petrecut in min. 72., cind gramada noastra a impins pina in terenul de tinta, Corodeanu a culcat si Dumbrava a transformat.

Sperantele de a mai realiza inca doua incercari pentru a cistiga si bonusul defensiv n-au avut acoperire si Romania a cistigat cu 14-10, urmind a incheia aventura franceza simbata, cind vor intilni cea mai puternica echipa din lume, Noua Zeelanda. 

Comentarii