Amintirea unui mare derby

vineri, 03 aprilie 1998, 23:00
2 MIN
 Amintirea unui mare derby

Steaua – Dinamo (TVR1, ora 14,00; in tur: 3-1) : Eternul derby de odinioara a ramas o amintire. Lansata puternic spre titlu dupa remiza din Giulesti, Steaua nu are cum sa rateze o victorie, mai ales ca la Dinamo va lipsi Florentin Petre, suspendat dupa cartonasul rosu de marti.
Jiul – Rapid (0-5). Meci cu sens unic spre poarta lui Oprita, jucator care completeaza predilectia "feminina" a antrenorului… Maria (Petra, Irina si celelalte!). Giulestenii au o buna ocazie de a verifica solutia cu Maier pe post de dispecer deoarece Lupu ramine, in continuare accidentat.
FC National – Foresta Falticeni (0-0). Va fi greu pentru "tapinari" de a mai ciupi un punct salvator din Cotroceni, chiar daca bancarii au trei jucatori suspendati: Lita, Necula si Axinia.
Otelul Galati – Universitatea Craiova (2-0, PRIMA TV, inregistrat de la ora 17,15): Ultimele rezultate directe (5-1 la Galati si 2-0 la Craiova) seamana dor de razbunare printre juveti. Am ris noi de "solutia Alexanco", dar, se pare ca spaniolul poate preda lectii de profesionsim multor antrenor facuti pe puncte de pe la noi…
CSM Resita – FCM Bacau (1-0) . Grea misia lui "Hala" si ai sai, mai ales ca golul lui Doana din tur sta si acum infipt in inima moldovenilor. Maestrul contraatacului va avea de furca cu un public incandescent si cu o echipa redutabila pe teren propriu.
Universitatea Cluj – FC Arges (2-0). Palmaresul direct dintre cele doua echipe prezinta foarte multe "break-uri". Pe Arges si mai in jos se spera in confirmarea traditiei, dar asta ar insemna aproape "moartea" napocanilor.
Ceahlaul Piatra Neamt – Farul Constanta (0-1) . Nemtenii au uitat de cind n-au mai obtinut o victorie si o doresc acum, in fata unor "marinari" veniti dupa marea chermeza stropita cu rom de la Ploiesti. Macar din "pinalti", dar sa fie!
Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti (1-2). Scenariu posibil: dupa salvarea constantenilor, urmeaza cea a "gazarilor"! Pe banca tehnica a oaspetilor va sta Costica Moldoveanu, principalul Pal fiind bolnav…
Gloria Bistrita – Chindia Tirgoviste (1-1) . N-ar fi exclus ca dimbovitenii sa obtina punctul mult visat…
Cu exceptia "eternului derby" Steaua – Dinamo, toate meciurile incep la ora 17,00. (Nic. G)

Comentarii