Antrenament pe tapsan

vineri, 21 martie 2003, 00:00
2 MIN
 Antrenament pe tapsan

Starea sub orice critica a terenurilor din Copou si menajarea surpafetei de joc a stadionului „Emil Alexandrescu” pentru meciul de simbata, cu Metalul Plopeni, a impiedicat serios derularea in conditii normale a ciclului saptaminal de pregatire a fotbalistilor de la Poli Unirea. Daca pina miercuri au mai fost gasite solutii de compromis, apelindu-se chiar la terenul „Penicilina”, iesit de mai mult timp din circuit, ieri s-a ajuns la fundul sacului cu idei. Drept urmare, antrenorii Marin Barbu si Narics Ciocirlan s-au vazut nevoiti sa conduca antrenamentul zilnic pe un cimp aflat in apropierea stadionului „Constructorul”! „Pe orice teren pe care intram nu se mai poate face nimic a doua zi. Astazi (n.r. – ieri) s-a ajuns la concluzia ca nu mai avem unde sa ne antrenam asa ca am fost pe un platou de la marginea orasului unde am jucat o miuta pentru ca altceva nu aveam ce sa facem”, a spus Barbu, vadit nemultumit de problemele cu care se confrunta. Tehnicianul iesean nu a exclus chiar faptul ca sedinta de pregatire de astazi, ultima inaintea partidei cu Metalul, sa se deruleze pe terenul de bitum din Copou!
Chinurile acestei saptamini sper sa fie compensate cit de cit printr-o rezistare a terenului principal din Copou in disputa de simbata. „Gospodarii arenei au facut tot ceea ce a fost omeneste posibil dupa meciul cu Astra, de Cupa, in care terenul a fost efectiv ravasit. A fost spalat, nivelat, menajat, asa ca avem sperante ca simbata se va putea juca fotbal pe el si echipa noastra, care cu siguranta va construi mai mult, nu va fi foarte dezavantajata de starea gazonului” a spus presedintele lui Poli, Pavel Hodea.
De parca aceste probleme nu erau de ajuns, numararea avertismentelor primite de jucatorii ieseni in acest sezon a dus la concluzia ca Vali Vaduva si Bogdan Chiper sint suspendati pentru dificilul meci de simbata. In plus, Dobrea, care dadea semne de recuperare, acuza inca urmarile partidei de la Focsani, din etapa trecuta, prezenta lui pe gazon la intilnirea de simbata devenind incerta. (Ovidiu MINEA)

Comentarii