Apararea lui peste

miercuri, 25 august 2004, 23:00
2 MIN
 Apararea lui peste

Manchester: Howard – G. Neville (’54 – Ph. Neville), O’Shea, Silvestre, Spector – Fletcher, Djemba-Djemba, Kleberson, Ronaldo (’62 – Bellion) – Smith (’62 – Richardson), Eagles.
Dinamo: Munteanu – Irimia, Galamaz, Iordache, Semeghin – Petre (’66 – Balan), Naidin, Margaritescu, Grigorie (’46 – Pacurar) – Niculescu (’82 – Serban), Danciulescu. Antrenor: Ion Andone.
Cartonase galbene: Eagles / Galamaz
Arbitru: Markus Merk (Germania).
1-0, min. 46: Alan Smith, din apropiere, la o minge deviata nefericit de Iordache, in urma unei lovituri libere.
2-0, min. 49: Alan Smith, tot din apropiere, la o faza rapida in care fundasii centrali au fost prinsi din nou pe picior gresit.
3-0, min. 71: Bellion i-a suflat mingea lui Iordache si a inscris de la marginea interioara a careului.
Constient de faptul ca avea calificarea in grupele Ligii Campionilor inca din meciul de la Bucuresti, cistigat cu 2-1, sir Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, a odihnit citiva titulari, pentru grelele confruntari din „Premier League”: Ryan Giggs si Paul Scholes, artizanii victoriei de la Bucuresti au stat pe banca, aparind in 11-le de start al lui United brazilianul Kleberson si portughezul Cristiano Ronaldo, reintegrat urgent in echipa, dupa ce a rezolvat problema olimpica, in timp ce anonimii Spector si Eagles au gasit un bun prilej de a evolua titulari. Andone a surprins cu o aparare in linie, care a descumpanit partea ofensiva a englezilor prin desele capcane ale ofsaidului. A iesit o prima repriza agreabila, dominata copios de United, fara prea mari ocazii, doar bara lui Smith, din min. 40, creind ocazii lui Cristi Munteanu. De partea cealalta, Dinamo a incercat marea cu sarea cu suturi de la distanta, iar Petre a stricat o buna ocazie de contraatac.
Manchester United a rezolvat, insa, meciul din primele minute ale reprizei secunde, pe enormele gafe ale lui Iordache si Galamaz, restul meciului fiind o joaca de-a soarecele si pisica.(Nic. G)

Comentarii