Armata pleaca la defrisari

sâmbătă, 21 martie 1998, 00:00
2 MIN
 Armata pleaca la defrisari

FC National – Ceahlaul Piatra-Neamt (astazi, ora 14, PRIMA TV; in tur: 3-1): Raportul de forte este o fractie cu citiva numitori comuni: Florin Marin, Florin Axinia, Gh. Barbu, etc. In amicalul din tur a cistigat cine trebuie.
FC Arges – Farul Constanta (1-1): Cuplul Barbu – Birdes a inceput sa faca din nou minuni. Probabila reintrare a portarului constantean Tufisi va limita proportiile scorului.
Foresta Falticeni – Steaua (1-3): Umbla vorba ca Giulestiul aloca sume grele pentru nefericitii padurari. In ce priveste Steaua, e mai greu: "famelie mare, renumeratie mica…" (dupa buget de austeritate), integrare in NATO etc. Iar interesele giulestenilor se CONNEXeaza cu cele ale sucevenilor. Ce-i al lor e al lor!
Rapid – Gloria Bistrita (3-2): De cind Gloria a inceput sa bata pe Dinamo, nu mai are spor in fata Rapidului. Se schimba, ele, guvernele, d’apoi cooperativele!
Universitatea Craiova – "U" Cluj-Napoca (2-2) : Amendati seriosi de Federatie, "sepcarii" viseaza castele in Oltenia! Dar, dupa cum se stie, si Alexanco s-a pus pe jumulit parale de la jucatorii neseriosi!
Dinamo – Sportul Studentesc (0-1): Dinamo nu prea mai are treaba in acest campionat, iar cele trei puncte ar fi tare bune in ograda lui Chihaia. Numai ca Nicu Galerie sta dupa colt si ascute sisul!
FCM Bacau – Jiul Petrosani (2-3): Alaturi de Farul, Bacaul este singura echipa care s-a impleticit in Valea Plingerii. Vai de capul Mariei, antrenorul Petrei, Irinei, Martei si Calugaritei!
Chindia Tirgoviste – Petrolul Ploiesti (1-4): Derbiul cazanelor de smoala pe meleagurile lui nea Iancu. La ora actuala, valoarea lotului si terenul propriu pledeaza pentru Chindia….
CSM Resita – Otelul Galati (miine, ora 14, TVR 1; 1-3): Un meci cu furnalisti, otelari, laminatori, ca-n slagarele de altadata. Si un capat de speranta pentru galatenii lui Simionas…
Cu exceptiile mentionate, toate jocurile se disputa astazi, de la ora 16 . (GIN)

Comentarii