Baschetbalistii iesenii trag virtos la antrenamente

miercuri, 04 martie 1998, 00:00
2 MIN
 Baschetbalistii iesenii trag virtos la antrenamente

Dupa ce a absentat doua saptamini din sinul echipei, antrenorul principal al echipei de baschet Politehnica Moldrom, Dragan Petricevic, a revenit luni seara la Iasi. La ora sosirii, jucatorii se aflau in plin antrenament, fapt care l-a surprins placut pe tehnicianul sirb. Zimbind cu subinteles, el i-a indemnat pe cei trei moldoveni din echipa (Sestopal, Doros si Mirisevschi) sa treaca la "scari" (alergare pe tribunele salii), bombanind ceva despre crunta infringere pe care a suferit-o cu lotul national in Rusia.
Atmosfera destinsa a continuat cu momentul in care antrenorul a inceput sa imparta mici cadouri elevilor. Daca Mitica Anghel s-a "procopsit" cu o pereche de ghete (el avind mari probleme in a-si gasi un numar pe masura), ceilalti au primit postere cu vedete din NBA, deodorante, reviste in limba rusa (pentru cei trei "stranieri"), in timp ce Savin si Gheorghiu, mezinii lotului, s-au ales cu doua masinute.
Vis a vis de programul de pregatire al echipei, D. Petricevic s-a aratat extrem de multumit de realizarile din perioada in care a lipsit: "Colaboratorii mei, Petre Magurean si Grigore Ursanu au precizat faptul ca s-a lucrat foarte serios in perioada de intrerupere a campionatului. Cantonamentul de la Slanic Moldova, care s-a facut la propunerea sponsorului Moldrom, a insemnat o odihna activa, baietii raminind astfel in priza. Rezultatele de la Cluj sint de laudat, si, chiar daca meciurile amicale difera de cele oficiale, pot spune ca sint multumit de ceea ce s-a facut. In definitiv, sint foarte bucuros ca echipa a abordat aceasta perioada cu profesionism maxim, ceea ce ma face sa cred ca s-a realizat ceva in schimbarea mentalitatii." (Lucian M.)

Comentarii