Cadouri peste cadouri

vineri, 25 august 2006, 00:14
2 MIN
 Cadouri peste cadouri

Beitar: Korenfine – Omri, Ben Yosef, Gershon, Ziv (’68 – Brunchian) – Boateng – Alberman, Fernandes, Zandberg – Pinto (’46 – Tamoz), Itzhaki (’60 – Ben Shushan). Antrenor: Oswaldo Ardiles.
Dinamo: Matache – Blay, Moti, St. Radu, Pulhac – C. Munteanu (’59 – Zé Kalanga) Margaritescu, Cristea (’74 – Tames) – Cl. Niculescu, Danciulescu, Ganea (’46 – Ropotan). Antrenor: Mircea Rednic.
Arbitru: Johny van Eecke (Belgia)
1-0, min. 4: Pinto suteaza de la distanta, portarul Matache respinge in fata si Itzhaki inscrie din centrul careului;
1-1, min. 23: Corner executat de Claudiu Niculescu, Gershon deviaza mingea in proprie poarta.
Cartonase galbene: Boateng / Niculescu, Ropotan, Tames.
Tare neinspirat a mai fost Mircea Rednic inaintea meciului de la Sofia!. Desi sustinea sus si tare ca in borsul lui nu sufla nimeni, „Puriul” a decis sa impace toate caprele, verzele si catelele din cusca, bagindu-i in echipa si pe Ganea, si pe Danciulescu si pe Claudiu Niculescu. E drept, cu „Danciu” oleaca mai retras, dar pentru neostenitul golgeter mirajul careului advers este imens. Numai ca Dinamo n-a prezentat decit trei mijlocasi, din care unul (Margaritescu), inchizatorul obligatoriu unei defensive subtirele si, atunci, cu cine sa mai construiesti? Haurile imense dintre liniile dinamoviste au fost speculate inca din primele minute, si daca Pinto a bilbiit o ocazie cit toata Brazilia in primul minut, n-a trecut mult pina cind acelasi Pinto i-a facut pe suporterii dinamovisti sa se intrebe daca nu cumva mister Glenn Moss n-ar mai merita o sansa in poarta ceea in care Matache a comis-o decisiv. Si dupa golul primit plocon de Itzhaki, Dinamo a cautat egalarea cu luminarea. N-a reusit-o Adrian Cristea, dupa o actiune individuala de tot farmecul si o finalizare de tot restul, ci a venit tot dintr-un cadou, facut de fundasul Gershon, la cornerul imbirligat al lui Niculescu. Apoi, dupa pauza, Rednic si-a pus din nou mintea romanului in functiune, fortificind mijlocul pe altarul lui Ganea (care n-a facut nici o brinza). Israelitii au atacat fara prea mare convingere toata repriza secunda, iar romanii au plimbat mingea, uneori cu succes, alteori fara, singura ocazie fiind un sut inspirat al lui Kalanga pe linga poarta. In cele din urma, Dinamo a reusit s-o bage in ate prin Danciulescu, dar pacat de faza frumoasa construita de Kalanga si Niculescu, fiindca a fost ofsaid. In cele din urma, cum-necum, ne-am calificat si poate ne amintim ca anul trecut Dinamo a suspinat din greu cu Omonia Nikosia, zdrobind apoi Evertonul!

Comentarii