Campionatul incepe, cautarile continua

marți, 17 iulie 2012, 21:02
2 MIN
 Campionatul incepe, cautarile continua

Desi duminica joaca primul meci oficial al campionatului, CSMS Iasi continua sa-si caute stabilitatea in ceea ce priveste lotul de jucatori. Ieri, doua dintre transferurile verii, Catalin Grigore si Marcos, au picat. Portarul venit liber de contract de la Astra Ploiesti a si parasit Copoul, motivul oficial al rezilierii contractului fiind neintelegerile financiare. In ceea ce-l priveste pe Marcos, CSMS, care ceruse cartea verde a brazilianului, incearca sa stopeze demersurile de legitimare a fotbalistului, care nu a confirmat. Ramasa in doi portari, echipa ieseana a cautat solutii de acoperire a postului amintit. Varianta aleasa este Cezar Lungu, un fotbalist de 24 de ani si 1,92 metri. Format la Steaua Bucuresti, ajuns in 2011 la Astra Ploiesti si imprumutat in returul trecut la Sportul Studentesc, Lungu a ajuns ieri dupa amiaza in Iasi, el primind acceptul Astrei de a pleca gratuit, pentru un sezon.

O alta solutie pe care Iasul o incearca pentru postul de portar este brazilianul Marcus Vinicius Fraga Milanezi. Fotbalistul nascut pe 27 mai 1988, care masoara 1,93 metri, este asteptat in aceasta seara in tara. Milanezi a mai evoluat pana acum in tara sa natala, la Vitoria, Ipitanga, Fluminense de Feira, Rio Branco si Juazeiro, echipe din Baiano I, campionatul regional al statului Bahia. Impreuna cu portarul amintit, e asteptat si un atacant brazilian, Fernando Santos de Sousa. In ceea ce priveste variantele interne, Iasul trateaza cu Ionel Mihalachioaie, de la FCM Bacau, jucator care poate evolua atat ca fundas lateral, fiind utilizat cu predilectie in banda dreapta, cat si ca inchizator.

Referitor la jucatorii aflaiI in probe, ieri s-a decis renuntarea la Hodza, francezul plecand deja din Iasi. Llullaku va mai fi testat in timp ce Popescu ar putea fi pastrat, desi a ratat pregatirea de vara, astfel ca antrenorul Ionut Popa nu se va putea baza pe el in startul sezonului.

Comentarii