Cetateni de onoare

joi, 28 iunie 2001, 23:00
2 MIN
 Cetateni de onoare

Comuna Tomesti s-a imbogatit ieri cu patru cetateni de onoare, Primaria acordind acest titlu unor sportivi ai clubului de karate din localitate, Zanshin, si coordonatorului acestuia, Stefan Timofte. Sportivii care s-au bucurat de aprecierea executivului din Tomesti sint fiul antrenorului, Stefan Timfote junior, printre altele recent medaliat cu aur la Campionatele Europene de juniori si tineret de la Porto, Florin Mihaita si Flavius Iurascu, multipli medaliati la competitii nationale si internationale.
Reusita festivitate, care a cuprins si spectaculoase demonstratii de karate, la care au participat, printre altii, vicepresedintele CJ Iasi, Nicolae Ivanciu, directorul DTSJ Iasi, Ion Bucu, primarul comunei Tomesti, Constantin Arustei si consilieri locali a avut loc la Sala de Sport a Scolii din Tomesti. Stefan Timofte si-a exprimat increderea ca acest gest al oficialitatilor din Tomesti va fi un puternic imbold pentru activitatea celorlalti karateka si sportivi locali si chiar ieseni.
Cinci ieseni la Balcaniada de atletism
Clubul Sportiv Politehnica va fi reprezentat de cinci sportivi in delegatia romana care va participa la Balcaniada de atletism programata in localitatea elena Trikala, in perioada 6-9 iulie. Insotiti de antrenorul Grigore Ursanu, iesenii trebuie sa confirme rezultatele obtinute la inceputul acestui an, la Balcaniada indoor, asa cum este cazul saritorului in inaltime Stefan Vasilache si a semifondistului Daniel Oniciuc, ambii cu medalii de aur obtinute la Atena. Rezultatele bune obtinute la recentele Campionate Nationale au largit reprezentarea clubului Politehnica, care ii va avea in concurs si pe Clement Hagima, Carmen Zamfir si Adela Dragos, sportivi de la care prof. Ursanu asteapta tot atitea medalii. (LM)

Comentarii