Ciinii rosii nu se mai tem de Duna

sâmbătă, 20 martie 1999, 00:00
2 MIN
 Ciinii rosii nu se mai tem de Duna

Rapid – CSM Resita (2-1). Dupa ce au festelit-o acasa cu FC Onesti, resitenii au o misiune mai mult decit imposibila. Pentru fanii de dincolo de Podul Grant, o singura intrebare: cind va inscrie Ganea primul sau gol "visiniu"? Jocul va avea loc astazi, de la ora 14,00 si va fi transmis la Antena 1.
Foresta – Farul Constanta (2-3). Partida de importanta cruciala pentru forestierii care asteapta a doua victorie din campionat. O fi Farul nuca greu de inghitit, dar, daca gazdele nu inving isi pot lua adio de la Divizia A…
Olimpia Satu Mare – Gloria Bistrita (1-3) . Cam in aceleasi coordonate se inscrie si partida de la Satu Mare: o echipa cvasi-condamnata impotriva uneia care stie sa joace in deplasare.
Universitatea Craiova – Ceahlaul Piatra Neamt (1-2). Un meci cu antecedente destul de fierbinti, in meciurile anterioare curgind cu eliminari. Pentru Bondrea si elevii sai nu exista alta varianta decit victoria. Altfel, incet-incet, "campioana marilor iubiri" s-ar putea apropia de troica saracimii…
Universitatea Cluj – Petrolul Ploiesti (0-2). Or fi "sepcosii" clujeni ca si retrogradati, dar iata ca tinara lor echipa se tine de sotii. Mai deunazi, mai-mai sa dea gol Stelei, iar miercuri a scos un punct de platina chiar la Bacau. Asa ca "gazarii" au de lucru.
FC Onesti – Steaua Bucuresti (1-4). Pe terenul din vechea citadela a chimiei socialiste, Rapidul a cistigat nespus de greu. Sarcina dificila va fi si pentru Steaua, dupa faimoasele peripetii de miercuri ale bravului soldat Belodedici.
FC Arges – FCM Bacau (2-3). Dupa pozna pe jumatate comisa cu clujenii, nu ne indoim ca Halagian si-a luat masurile de rigoare pentru meciul impotriva echipei care l-a facut odata mare antrenor. Argesenii vin dupa un succes stralucitor in Ghencea, dar tocmai asta s-ar putea sa-i demobilizeze. Iar, "Armeanul" atit asteapta… Jocul se va disputa duminica, de la ora 14,00 si va fi transmis pe TVR 2.
Astra Ploiesti – Otelul Galati (1-1) . In tur, galatenii au patimit, pe propriul teren cu Astra mai rau decit cu Dinamo, egalind proaspata promovata printr-un gol de final inscris de Mihalache. Jocul de la Ploiesti este unul de 1,X,2, dar otelarii sint mai motivati. Jocul se va desfasura in nocturna, astazi, de la ora 19,00.
FC National – Dinamo (0-5). Iata, in sfirsit, un derby pe cinste! Depinde a cui va fi cinstea mai mare: a lui Netoiu sau a lui Copos? Lasind speculatiile la o parte, FC National are tot interesul sa cistige, fiind in acest moment favorita numarul 1 pentru locul III. Iar Duna, nu de mult, era nasul dinamovistilor. Sa nu uitam, insa, ca in tur "ciinii" au invins cu 5-0, iar in ograda lor fesul interesului este mai mare… Meciul va fi transmis in direct la TVR1, duminica, de la ora 16,00.
In afara meciurilor a caror ora a fost mentionata, jocurile etapei a XXI-a vor incepe astazi, de la ora 16,00. (Nic. G)

Comentarii