CSMS – fara manager

miercuri, 07 decembrie 2011, 23:10
2 MIN
 CSMS  –  fara manager

Sediul CS Politehnica Iasi a gazduit ieri mult asteptata sedinta a Comitetului Director al CSMS Iasi, in care s-a analizat activitatea turului si s-au trasat primele repere ale strategiei returului. Dupa o sedinta de aproape patru ore, principala masura luata a fost ruperea colaborarii cu Leo Grozavu, contractul cu managerul urmind a fi reziliat astazi pe cale amiabila, in conditiile stabilite ieri. Grozavu va primi si in luna decembrie salariul de 2 500 de euro pe care-l incasa lunar, in discutii pentru luna in curs raminind sumele suplimentare (cheltuieli de protocol, carburant, telefonie, in valoare totala de peste 1000 de euro) pe care acesta le-a avut la dispozitie de cind a venit la Iasi. Comitetul Director a hotarit si desfiintarea postului de manager, conducerea clubului urmind a fi asigurata de presedintele executiv Mircea Ursu si vicepresedintele Cristi Starica. Responsabilitatea rezultatelor si a atingerii obiectivului, promovarea in Liga I, le va avea antrenorul Ionut Popa. Acesta va avea mina libera in alegerea fotbalistilor care vor fi adusi in Copou in aceasta iarna, fondurile necesare intaririi lotului urmind a fi stabilite zilele urmatoare. Tot in perioada urmatoare se va perfecta un nou Regulament de Ordine Interioara, care, spre deosebire de cel din tur, va fi discutat si cu jucatorii, principalele tinte fiind renuntarea la bonusurile acordate jucatorilor pentru simpla prezenta pe teren si acordarea unor prime de rezultat mai consistente.

Daca Grozavu a platit pentru strategia gresita abordata in vara si derapajele avute pe parcursul turului, componentii staff-ului tehnic si jucatorii au primit un avertisment pentru rezultatele necorespunzatoare inregistrate in prima jumatate a sezonului.

Comitetul Director l-a mandatat pe Ursu sa rezilieze contractele a noua jucatori: Dani, Boestean, Florea, Ghindaru, Paul Tincu, Marinkovic, Paval, Aldea si Bilba. Pusi initial pe lista neagra, Nalati si Ghiceanu au sanse sa ramina in Copou, primul (care a primit 10 000 de euro la instalare si are un salariu de 2 000 de euro lunar) afirmind ca nu vrea sa plece de la Iasi, al doilea fiind protejat de lipsa solutiilor din atac. In ceea ce-i priveste pe Orac si Vatavu, care sint accidentati, situatia lor va fi discutata zilele urmatoare.

Toate informatiile au fost obtinute de la membri din conducerea clubului, comunicatul oficial al CSMS pe marginea sedintei anuntind doar rezilierea contractului cu Grozavu si responsabilizarea lui Popa vizavi de campania de transferari a iernii.

Comentarii