Cu cutitele pe masa, la Craiova si Satu Mare

marți, 20 aprilie 1999, 23:00
2 MIN
 Cu cutitele pe masa, la Craiova si Satu Mare

astazi au loc sase meciuri din etapa a XXV-a a Diviziei A
Rapid – Ceahlaul Piatra Neamt (ora 15,00 – TVR 1 – in tur, 2-0). Meci cu favorita certa, echipa giulesteana. Nu pentru ca Nae Manea a mai condus antrenamente pe la Neamt, ci, pur si simplu fiindca Ceahlaul nu are probleme, iar Rapid are nevoie de puncte ca de aer. Si e mai buna!
Universitatea Cluj – Dinamo (0-8). Bucurestenii nu au cum sa piarda cele trei puncte din inima Ardealului. Afirmatia n-are nevoie de nici un fel de demonstratie.
FC Onesti – Otelul Galati (0-3). E vremea derbiurilor moldave. Gazdele inca nu sint scapate de emotii (la Onesti va veni si Dinamo), iar galatenii, care se simt in ultimul timp tari pe terenuri straine, vor recuperarea punctelor pierdute, din neglijenta, pe teren propriu, cu argesenii.
Universitatea Craiova – NC Foresta (2-1). Un adversar foarte dificil pentru craiovenii care au facut minuni de vitejie pe stadionul Dinamo. Bucovinenii vor lupta pe viata si pe moarte in fata echipei oltene, dar totul va depinde de moralul zdruncinat de Astra Ploiesti.
Olimpia Satu Mare – Farul Constanta (1-3). Olimpia a condus la pauza in meciul tur, prin golul lui Chiratcu, acelasi care a facut traznai si in Cotroceni. Acum, situatia nord-vesticilor este extrem de aproape de dezastru. Nici Farul nu e prea departe de cataclism, asa ca n-ar fi exclus ca baietii lui Florin Marin sa fie groparii Satmarului.
CSM Resita – Petrolul Ploiesti (0-2). Desi Petrolul nu e chiar usor de invins, mergem pe mina Resitei. Gazdele vor avea si ele de infruntat pe Dinamo, pe "Valea Domanului". Si antrenorul ploiestean, Ion Marin (fost titular in "Stefan cel Mare") stie asta!
Astra Ploiesti – FC National (0-1 ). Bancarii au cistigat in tur, prin autogolul lui Rohat. Meciul acesta are doar un singur punct de interes: mai e Nationalul capabil de surprize, cu un antrenor improvizat pe banca. Partida va incepe la ora 20,00.
In afara de exceptiile mentionate, ora de incepere a meciurilor etapei a XXV-a este 14,00. (Nic. G)

Comentarii