Datoriile, la anu’!

joi, 27 decembrie 2007, 21:43
1 MIN
 Datoriile, la anu’!

Daca lansarea pe piata a transferului stelistului Adrian Neaga a fost o fumigena marca Ioan Zapodeanu, tratativele pentru achizitionarea de catre Politehnica Iasi de la echipa militara a mijlocasului Vasilica Cristocea ramin pe tapet. Ieri, atit presedintele Politehnicii, Sorin Boca, cit si presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, au confirmat informatia prezentata in aceasta saptamina de "Ziarul de Iasi" privind incercarea unui schimb intre Clement Palimaru si Cristocea, Poli solicitind si un procent dintr-un transfer ulterior al internationalului sau de tineret.

Cei doi conducatori au afirmat ca tratativele in legatura cu aceasta tranzactie vor fi reluate dupa Revelion, in aceasta perioada Steaua urmind a reflecta la oferta Politehnicii, care doreste sa pastreze 25% din procentele pe care le are asupra lui Palimaru.

Gruparea din Copou a decis sa ofere un jucator la schimb pentru achizitionarea lui Cristocea si datorita impasului financiar in care continua sa se zbata, promisiunile actionarilor clubului referitoare la lichidarea datoriilor la stat (cifrate la circa 2,9 milioane lei) nefiind respectate.

Comentarii