Debut in sala proprie

miercuri, 26 septembrie 2012, 22:18
2 MIN
 Debut in sala proprie

Dupa ce a pierdut primele doua jocuri disputate in Divizia A de handbal feminin, ambele in deplasare (26-44 la Buzau si 26-29 la Bucuresti, cu CSU Stiinta), junioarele de la LPS Iasi vor disputa astazi primul joc oficial la senioare in sala in care au crescut. De la ora 16, in Sala LPS Iasi, elevele lui Veniamin Lupan primesc vizita echipei CSM Unirea Slobozia, formatie care a cedat in prima etapa la Constanta (20-29) si a trecut apoi de HM Buzau cu 32-30. De remarcat ca, imediat dupa meci, Bianca Tiron va pleca la o actiune a lotului national de handbal feminin. Ieseanca este una dintre cele doua junioare din tara convocate pentru a juca in echipa Romania B, la Trofeul Carpati, care se va desfasura intre 5 si 7 octombrie la Oradea, la competitie urmand a mai participa Romania A, Ungaria si Ucraina.

Lotul LPS Iasi. Portari: 1. Ana Maria Inculet; 16. Andreea Asaftei. Jucatoare de camp: 2. Andrada Teiu; 4. Andreea Panaitescu; 6. Alexandra Orsivschi; 7. Georgiana Agape; 8. Ilona Maftei; 9. Bianca Tiron; 10. Diana Particel; 11. Maria Pintilei; 13. Madalina Conachi; 14. Nicoleta Ciomaga; 15. Adriana Grosu; 18. Miluta Ciofu.

 

Egal cu scandal

* HC Buzau – Politehnica Iasi 21-21 (9-9). Tanara echipa a Politehnicii Iasi a avut o prestatie buna aseara, la Buzau, in partida cu echipa locala HC 2010, din etapa a doua a Diviziei A de handbal masculin. Trupa lui Florin Spiridon si Ioan Zepciuc a remizat, 21-21 (9-9), la capatul unui joc in care tehnicienii oaspetilor au acuzat dur arbitrajul. "Am fost dezavantajati flagrant, inca din start. Am rezistat pana in minutul 60, cand am vazut cartonasul rosu. Nu puteam insa sa stau linistit cand Folescu a primit cartonas rosu dupa trei eliminari extrem de usoare, cand am fost tocati mereu. Chiar si asa, puteam castiga, daca ni se acorda 7 metri cu cinci secunde inainte de final, cand Hirtan a fost agatat evident din spate in momentul in care se pregatea sa traga de pe semicerc. Baietilor nu am ce sa le reprosez. Chiar dezavantajati, chiar si fara Ciobanu si Negru, accidentati, au facut tot ce a depins de ei pentru a castiga, rezultatul final, 21-21, fiind mincinos" a rezumat Spiridon.

Comentarii