Dihonia continua

miercuri, 05 decembrie 2007, 00:04
2 MIN
 Dihonia continua

Nici ieri, la doua zile de la tensionarea relatiilor la virful Politehnicii, atmosfera nu s-a calmat. E drept, arma aleasa de antrenorul Ionut Popa in conferinta de presa pentru a raspunde acuzelor lansate de Nichita si Zapodeanu,  a fost ironia.

Tehnicianul a raspuns acuzelor lui Nichita referitoare la "incapatinarea" de a conta numai pe "copiii" antrenorului inca din start: "La meciul cu Rapidul, voi face o formula de echipa fara cei 12 jucatori care sint copiii mei de suflet. Nu vor juca Branet, Homei, Buta, Ciobanu, Kalai, Onut, Munteanu, Naidin, Mijin, Sfirlea si Silvasan. In locul lor voi baga «copiii» domnului primar si ai gastii de «specialisti» de la tribuna oficiala. Cred ca asa demonstrez ca nu sint incapatinat si ca respect functia si persoana domnului primar. Mai mult, fac si pe placul galeriei si il pun pe Miclea capitan. Multumesc astfel pe toata lumea! Iar pe banca voi avea un portar si un jucator de cimp, pe care nu-i voi introduce pe teren, pentru a nu fi acuzat ca fac schimbarile aiurea!"

In ceea ce priveste spusele lui Ioan Zapodeanu, care l-a acuzat pe tehnician ca si-a luat trei masini de cind a venit la Iasi si ca se comporta mai mult ca o vedeta de televiziune decit ca un antrenor, replica lui Popa a fost: "Cind am venit la Poli aveam trei masini! Acum am doua! Eu l-am sustinut pe domnul Zapodeanu de cind a incercat sa se implice la Poli si ii multumesc ca m-a comparat cu o vedeta de televiziune. O iau ca pe un compliment".

Presedintele Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a iesit pentru prima data din apatia ultimelor zile. Mai mult, chiar daca a incercat sa mascheze, seful executivului iesean nu a ezitat sa-l intepe pe Nichita:  "Nu e normal sa se dea declaratii la cald, influentat de rezultat si de fel de fel de clevetitori. Ma refer la toate persoanele care fac acest lucru, nu la cineva special. Lucrurile trebuie lamurite in cadrul familiei Politehnica, nu in presa. Normal ar fi ca dupa terminarea anului sa se faca o sedinta de analiza realista, in care sa se vada ce s-a facut rau si bine si sa se compare rezultatele obtinute in functie de conditiile avute. Abia apoi se pot lua masuri, indiferent de numele antrenorului sau al presedintelui. Eu insa cred in continuare ca ne putem clasa in jurul locului X, chiar daca situatia este grea acum".

Jucatorii Politehnicii resimt din plin situatia actuala, multi dintre ei incercind deja sa-si gaseasca angajamente la alte echipe. 

Comentarii