Divizia pumnilor in coaste

joi, 21 martie 2002, 00:00
2 MIN
 Divizia pumnilor in coaste

Numarul 2 in conducerea executiva al CS Poli Unirea Iasi, Dragos Urdaru, numit in vara trecuta director de marketing pentru a-si putea continua si cariera de arbitru, a incasat o bataie sora cu moartea in judetul Iasi. Profitind de faptul ca nu a fost delegat la nici un meci de divizia C, fostul jucator al gruparii din Copou a oficiat la intilnirea din divizia D ieseana dintre Unirea Valea Seaca si Viitorul Tirgu Frumos, scor 0-2. In minutul 75, la 0-2, un jucator al oaspetilor a executat un aut de poarta insa vintul a readus mingea in propriul careu, portarul luind-o in brate. Gazdele au cerut sa primeasca lovitura libera indirecta, refuzul lui Urdaru fiind "recompensat" cu o ploaie de lovituri, la corp si figura. Pina la sfirsit, scenariul a continuat, orice decizie a arbitrului impotriva gazdelor aducind proteste si pumni incasati de oficialul lui Poli care nu a luat masuri impotriva gazdelor. Analizind raportul de joc, AJF Iasi a decis suspendarea jucatorului ce a dat tonul violentelor, Neamtu, pe 8 etape si amendarea lui cu 1 milion de lei, alti trei "aghiotanti", Lipovanu, Tatarusanu si Lupu primind 6 etape suspendare si o amenda de 300 000 de lei. De asemeni, terenul din Valea Seaca a fost suspendat doua etape. Dragos Urdaru a declarat ca nu-i va reclama pe agresori.
Iata rezultatele complete ale ultimei etape disputate in divizia D ieseana. Seria Iasi : Helios Tomesti – Gloria Baltati 0-0; CSSU Poli Iasi – Olimpia Popricani 3-0; Viitorul Belcesti – Mobila Iasi 0-3; Viitorul Hirlau – Citadin Iasi 2-1; Astra Raducaneni – Aron Voda Aroneanu 7-2; AS Holboca – Rampa Rapid Holboca 5-1. Partida Vointa Bosia – Unirea ’94 Scheia a fost reprogramata. Seria Pascani : Unirea Valea Seaca – Viitorul Tirgu Frumos 0-2; Milnor Butea – Avintul Todiresti 2-0; Belsugul Lespezi – Unirea Alexandru Ioan Cuza 7-1; CFR II Pascani – Unirea Mircesti 0-3 (neprezentare); Biruinta Miroslovesti – Spicul Helesteni 6-0; Vointa Motca – Moldova Cristesti 1-1; Unirea Ruginoasa – Recolta Contesti 4-2.
Continua sa conduca Viitorul Hirlau (43 de puncte) si Viitorul Tirgu Frumos (45 de puncte) care au cu 8 respectiv 9 puncte mai mult decit CSSU Poli, respectiv Unirea Ruginoasa. (Ovidiu MINEA)

Comentarii