Divort iminent Poli – Dumitru

marți, 05 decembrie 2000, 00:00
2 MIN
 Divort iminent Poli – Dumitru

Astazi, in jurul prinzului, la stadionul Emil Alexandrescu, va avea loc o sedinta a Consiliului de Administratie al FCM Poli Iasi. Teoretic, intilnirea este de o maxima importanta, pe ordinea de zi aparind mai multe puncte, printre care: analizarea rezultatelor obtinute in turul campionatului si stabilirea sanctiunilor impotriva jucatorilor, trasarea unor sarcini privind strategia de viitor a clubului si numirea unui colectiv care sa redacteze un Regulament de Ordine Interioara, reorganizarea activitatii de la Centrul de Copii si Juniori, etc.
Un aspect important va fi si stabilirea posibilitatii continuarii colaborarii cu antrenorul Ion Dumitru care va fi contactat telefonic si intrebat de intentiile sale de viitor. Dupa toate probabilitatile insa mariajul fostului international cu Poli se va destrama datorita aspectului financiar. Dumitru a solicitat o prima de instalare in cazul in care va veni la Iasi, lucru neacceptat de conducatorii gruparii din Copou nici la primul descalecat in Iasi a lui Lita. "In trei etape am demonstrat ca pot face treaba de calitate. Rezultatele nu au aparut insa datorita amatorismului conducerii. Poate si din aceasta cauza trebuie sa-mi iau si eu masuri de prevedere. Asa ca, fara o prima de instalare in jur de 3000 $ eu nu mai vin la Iasi. Apoi, putem negocia sumele pe care sa le primesc in functie de realizarea obiectivelor dorite in cei doi ani si jumatate de contract despre care s-a discutat. Putem face o selectie de prin judet si, pregatita bine din acest an, Poli poate reveni intr-un an inapoi in B pentru ca acum sansele de mentinere sint aproape nule" a declarat ieri Dumitru.
Pozitia negativa a Consiliului de Administratie vizavi de o eventuala prima de instalare data unui antrenor are insa mici sanse de a fi schimbata. Presedintele CA, Romeo Olteanu a declarat: "Consiliul nu a fost de acord cu acest lucru cind domnul Dumitru a venit la Iasi. Mie mi se pare firesc ca, in actualele conditii, banii sa-i platim in functie de rezultatele obtinute. De aceea noi ne-am gindit sa-i propunem o suma consistenta domnului Dumitru in cazul in care echipa scapa de la retrogradare si o alta, in jur de 2000 $, in cazul in care se va indeplini baremul. Oricum, nu pot sa iau decizii de unul singur. Totul se va stabili miine, in functie de opinia tuturor membrilor Consiliului de Administratie". (Ovidiu MINEA)

Comentarii