E groasa rau, Gica!

luni, 03 septembrie 2007, 23:17
2 MIN
 E groasa rau, Gica!

 AEK: Moretto – Edson, Geraldo, Papasthopoulos, Bourbos – Julio Cesar (’46 – Pappas), Nsaliwa (’46 – Tözser)-  Zikos (’61 – Pavlis), Rivaldo, Manduça – Liberopoulos. Antrenor: Lorenzo Serra-Ferrer.
Sevilla: Palop – Alves, Fazio, Escudé (’58 – Mosquera), Dragutinovic – J. Navas, Keita, Poulsen (’60 – Maresca), Capel – L. Fabiano (’46 – De Mul),Kerjakov.Antrenor: Juande Ramos.
Au marcat: Rivaldo (’82 – penalty) / L. Fabiano (’31 – penalty, ’44), Keita (’40), Kerjakov (’52).
Nu este nici o scofala afirmatia ca stelistii au privit cu ochii cit cepele meciul ultimei vize pentru Liga Campionilor, sau ca Gigi Becali rugatu-s-a la tatal ceresc pentru victoria atenienilor, iar Gica Hagi a imaginat scheme pentru Ovidiu Petre si Lovin, in scopul ingenuncherii andalucienilor sau, poate, a grecilor. Insa inceputul arata tot ca un drac, fiindca AEK parea la fel de puternica precum puternica "Armada" a lui Juande Ramos, cu citiva rezervisti in echipa in locul accidentatilor sau menajatilor Adriano, Maresca, Marti sau Kanouté. Sevilla a scos prima "coltii" prin bara rusului Kerjakov, iar batrinii palicari Rivaldo si Liberopoulos au aratat multa vointa si mai deloc putinta. Au fost suficiente 13 minute (ghinionul grecilor!) pentru ca sperantele sa se transforme in iluzii si apoi in deceptii. Un penalty executat de Luis Fabiano, apoi doua cornere fructificate de Keita si acelasi Fabiano, au trasat sarcina imposibila pentru AEK de a marca sase goluri in repriza secunda. Numai ca flancul drept al Sevillei s-a dovedit inca o data letal, iar rusul Kerjakov a pornit ca sputnikul spre poarta lui Moretto (dorit si de Dinamo si Steaua, nu de mult). La 4-0, Ramos a inceput experientele, iar grecii au alergat cu sufletul la gura dupa golul de onoare. Pentru asta, a fost nevoie de doua penaltiuri, unul ratat de Maduça si altul transformat de Rivaldo.
Astfel incit probabil, Dica &Co. au ramas pe ginduri, Hagi si-a aruncat schemele pe foc, iar Gigi Becali s-a apucat de matanii. Sevilla, desi debutanta in Liga Campionilor, nu-i Unirea Urziceni!

Comentarii