Forte militare in "Kosovo"

vineri, 18 mai 2001, 23:00
2 MIN
 Forte militare in "Kosovo"

AS Rocar – FC Brasov (in tur, 0-2). Invinsa pe teren propriu la scor de Ceahlaul, Rocarul lui Titi Dumitriu a ajuns intr-o situatie foarte dificila, in care, un eventual pas gresit in partida de astazi, ar conduce chiar la perspective de retrogradare directa. Lucru nu imposibil de intimplat, fiindca brasovenii se afla pe pozitia secunda cu mari perspective de participare in Cupa UEFA. Si daca echipa lui Gabi Stan a invins pe "gazari" la Ploiesti, de ce n-ar cistiga si in Drumul Gazarului?
Dinamo Bucuresti – Gloria Bistrita (in tur, 1-3). Dinamo este mare favorita, deoarece fotbalistii lui Cornel Dinu au ramas cu mult restantieri suporterilor proprii. E drept, titlul s-a cam dus in Ghencea, iar "ciinilor rosii" le-a ramas posibilitatea Cupei, numai ca in finala se pot intimpla multe… Victoria dinamovista depinde si de evolutia Gloriei, care, daca vrea, poate pune tuturor bete in roti…
FC Petrolul Ploiesti – Foresta Suceava (in tur, 1-3). Pierzind doua puncte mari cit roata carului miercuri, in fata Bacaului, forestierii au dovedit ca joaca mai bine in deplasare decit acasa. Partida de pe "Ilie Oana" este cu atit mai interesanta cu cit ploiestenii pot intra in zona retrogradarii in cazul in care pierd cele trei puncte.
FCM Bacau – Universitatea Craiova (in tur, 0-1). Unul dintre capetele de afis ale etapei. Bacauanii mai au multe puncte de recuperat pina a se vedea macar in zona barajului. Cit despre Craiova, ce putem spune decit ca, din cauza eternelor lupte intraoltenesti, "campioana marii iubiri" a ajuns din nou, dintr-o candidata la titlu intr-o echipa amenintata cu barajul?
FC Arges Dacia Pitesti – Astra Ploiesti (0-2). Conform presei centrale, meciul acesta ar intra in categoria celor deochiate, unele surse sustinind existenta unei reciprocitati in ceea ce priveste rezultatele celor doua partide. Amintirea meciului din tur da apa la moara "cirtitorilor".
Gaz Metan Medias – FC National Bucuresti (in tur, 0-1). Mediesenii viseaza doar la indeplinirea baremului, pentru care au nevoie de toate punctele de acasa, plus unul de pe teren strain,obiectiv foarte greu de indeplinit, datorita programului infernal. FC National stie, insa, ca victoria de la Medias, inseamna, in foarte multa proportie, salvarea.
Otelul Galati – Rapid Bucuresti (TVR 1, 1-2): Dupa cum au evoluat lucrurile in ultima vreme, trupa visinie are sanse minime de a mai pupa Cupele Europene. O farima de sansa s-ar intrevedea in cazul unei victorii la Galati, greu de anticipat daca ne amintim ca Otelul sta inca la -5 in clasamentul adevarului.
Ceahlaul Piatra Neamt – Steaua Bucuresti (ProTV, 0-3). Un meci cu incarcatura mai mica decit ar parea la prima vedere. Sansele plutonului lui Piturca nu prea scad in cazul unei infringeri, in timp ce nemtenii, ar ajunge, e drept, la -6, daca Steaua cistiga, dar sa nu uitam marele derby din ultima etapa: Gloria – Ceahlaul!
Toate meciurile vor incepe, astazi, la ora 18,00. ( GIN)

Comentarii